office looks
Fashion news

2 office looks voor de lente

Hoe mooi de lente ook is, het is soms wel moeilijk om stijlvolle outfits te vinden voor het werk. Speciaal voor Secetaressendag hebben we 2 office looks voor de lente waardoor je elke dag wel naar je werk wilt!

lentelooks voor op het kantoor

Dressy

Met deze felgekleurde jurk en fijne sneakers kan jij alles weerstaan op de werkvloer. Hiermee val je zeker op! Dit voorjaar worden felle kleuren overal gespot. Dus je komt ook meteen fashionable voor de dag op je werk. De Build Jurk staat iedereen prachtig en heeft de perfecte lengte. Erg fijn dus voor als op het kantoor bent. Met een fijne sneaker eronder maak jij deze vrouwelijke outfit compleet. Hoewel de Gecko Sneaker vrij casual oogt is het door de platform zool nog steeds chic te combineren met de jurk. Die comfort kun je wel gebruiken op de werkvloer. Een paar sprankelende accessoires erbij en je bent klaar. In deze dressy look ben jij een echte girlboss!

lentelooks voor op het kantoor

Casual

Houd jij meer van casual looks voor op het kantoor? Dan is deze outfit iets voor jou! Door de fantastische hakken blijft het nog steeds geschikt voor op het werk. Combineer voor deze look een wit overhemd met een fijne broek. Een wit overhemd is een van de key pieces die je in je garderobe moet hebben. Dus dit item kun je sowieso in je kast gebruiken! De broek zit heerlijk en door de verticale strepen maakt het optisch nóg langer. Met de Latte Sandalen eronder wordt je in een keer meters lang. Door de geweldige blokhak supermakkelijk om op te lopen. Een succesformule voor op de werkvloer. Deze look is zowel casual als chic. Wat wil je nog meer?

Shop deze office looks bij jouw dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app óf hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 20 april 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending