haarkleuren
Lifestyle

3 haarkleuren die deze zomer up and coming zijn

Wil je voor iets nieuws gaan met je haar deze zomer? Dan moet je sowieso een van deze 3 mooie up and coming haarkleuren uitproberen!

G R E Y // my hair matches my loft ❤️

A post shared by Carly Cristman (@carlycristman) on

Zilver

Hoewel we al eerder het zilverblond hebben gezien kun je deze zomer all out gaan met compleet zilver haar. En nee, dat laat je niet ouder lijken. Het staat juist heel cool! Dus als je wel in bent voor iets nieuws en spannends met je haar is dit dé haarkleur voor jou. Vooral als je voor het ijzige zilver gaat. Prachtig als de zon erop straalt. Ook erg mooi om dan je uitgroei wat donkerder te laten. Zo creëer je meer dimensie aan je coupe. Tip: gebruik zilvershampoo om de blonde gloed te voorkomen!

https://www.instagram.com/p/BTV75DJgJO5/?taken-by=laurajadestone&hl=nl

Donkere uitgroei

Zoals je al eerder kon lezen in dit artikel is de donkere uitgroei een enorme haartrend. Ook voor de zomer is dit nog steeds een van dé grote trends in haarkleuren. Tijdens het warmere seizoen is het mooier om je uitgroei iets minder donker te maken. Ga dus maar voor een paar tinten donkerder dan je eigen haarkleur. Zorg er ook altijd voor dat je nog steeds lichte plukken rondom je gezicht hebt. Dit kleurt je teint meteen op!

https://www.instagram.com/p/BQHIdUGj0VN/?taken-by=gigihadid&hl=nl

Goeie ouwe

Een van de haarkleuren die eigenlijk altijd goed is en nooit uit zal gaan: de high- en lowlights. Het staat in de zomer gewoon prachtig én het past bij iedereen! Het maakt je coupe meteen beach proof. Helemaal mooi als je er krullen bij draagt. Zo zie je de kleur nóg beter. Ga wel voor een subtiele look zodat je highlights niet te duidelijk ziet zitten. Tip: Laat de highlights wat lager beginnen zodat je een licht balayage effect krijgt.

Welke van de 3 haarkleuren ga jij proberen deze zomer?

Toon reacties ()
| Geschreven op 8 mei 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending