bandana fred van leer style tips
Fashion news

3 handige style tips om de bandana te combineren

De bandana is hét it-item van dit seizoen en daarom is deze natuurlijk ook terug te vinden in de collectie van Shoeby. Zo combineer je ‘m.

bandana style tips
ALS SJAAL
De bandana kun je allereerst natuurlijk als een gewone sjaal dragen. Sla ‘m hiervoor losjes om je nek en knoop ‘m eventueel vast. Vooral leuk wanneer je het draagt op een rustige top in het grijs, zwart, wit of aardetinten.

bandana fred van leer style tips
IN JE HAAR
De bandana staat ook té leuk wanneer je deze in je haar knoopt, zoals op bovenstaande foto. Het geeft meteen een stoere en eigenwijze knipoog aan je look. Vouw of rol de bandana hiervoor op en knoop ‘m over je haar. Je kunt eventueel je haar bij de aanzet touperen voor een iets meer volumineuze look.

bandana style tips
CHOKER
Zoals we al eerder schreven is ook de choker een absolute musthave voor het najaar. Hoe leuk is het dan ook om deze twee trends met elkaar te combineren? Rol of vouw de bandana hiervoor op en knoop ‘m nauwsluitend aan op je nek. Je kunt ervoor kiezen om de uiteindes van de knoop zichtbaar te dragen of deze ‘in’ de bandana terug te stoppen. Your pick!

Ook leuk: je kunt de bandana natuurlijk ook vastbinden aan je tas of ‘m netjes opvouwen en ‘m subtiel laten uitsteken uit een zak. Je shopt de bandana van Fred van Leer (én alle andere items uit de collectie) in jouw favoriete Shoeby winkel, met behulp van de app óf hieronder:

Wat vinden jullie van de bandana?

Toon reacties ()
| Geschreven op 2 oktober 2016

Reageren

bericht delen
Femke Auteur:
Femke
Met haar petite lengte kun je Femke uittekenen in stoere wedge sneakers, maar als het Nederlandse weer het toelaat loopt ze ook graag rond... Lees meer » Meer over Femke
bekijk ook
#trending