Backstage

Backstage: Shoeby App

Wat wás het moeilijk om zo’n groot project geheim te houden, maar gelukkig mogen we het nu eindelijk van de daken schreeuwen: de Shoeby app is hier. CRM marketeer én gezicht van het lanceringsfilmpje Marleen vertelt hoe het er achter de schermen aan toeging.

”Jullie hebben vast al wat voorbij zien komen op onze social media kanalen: met onze Shoeby app kom je stijlvol voor de dag met slechts een swipe. Echt waar! Er staat wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar en je shopt in een handomdraai jouw favoriete Shoeby items on the go. Daar word je toch blij van?”

”Mijn beste (stijl)advies is dan ook: download de Shoeby app nú in de App Store of Google Play Store. En laat natuurlijk vooral weten wat je van onze app vindt. Jullie mening telt!”

Shoeby App Backstage 2 def

“Laat natuurlijk vooral weten wat je van onze app vindt. Jullie mening telt!”

”Laten we eerst even teruggaan naar het begin. Man o man, wat moet er stiekem veel gebeuren om een app te lanceren. Gelukkig is het zeker alle moeite en tijd waard geweest! Het is zo bijzonder om dit van A tot Z op te mogen zetten. En zeg maar letterlijk van A tot Z, want ik ben zelfs onderdeel van het promotiefilmpje. Nou ja… Onderdeel? Zeg maar gerust hoofdrolspeelster.”

”We wilden aan de hand van een origineel promotiefilmpje laten zien wat er allemaal met de Shoeby app mogelijk is. Mijn collega’s waren van mening dat ik wel als model kon fungeren in het filmpje, waarop ik stoer ’’ja’’ heb gezegd. Pas toen het script definitief was, begon ik me echter te realiseren dat filmen toch écht iets anders is dan een keer op de foto gaan….”

”Voor het filmpje hebben we twee volle dagen moeten draaien. De eerste dag was in Amsterdam, waar we rond 10.00 uur verzamelden bij een prachtig appartement in De Pijp. Dit was de locatie waar de eerste shots werden vastgelegd.”

Shoeby App Backstage 4 def

“Uit pure zenuwen wist ik even niet meer hoe ik normaal gesproken besjes in de yoghurt doe.”

”Het was al snel tijd om het eerste shot op te nemen, namelijk: een paar besjes in een bakje de yoghurt laten vallen. Er stond een grote lens op mijn hand gericht. Uit pure zenuwen wist ik even niet meer hoe ik normaal gesproken besjes in de yoghurt doe. Dat wat je normaal gesproken heel onbewust doet, ga je dan in eens over nadenken. Dat doen camera’s dus met je!”

”De eerst keer ging het dus niet goed. Alle besjes vielen één kant op en niet precies in het midden zoals de bedoeling was. Oeps! Vervolgens moest ik dus de besjes weer uit de yoghurt pikken en deed ik nóg een poging. Ik dacht nog: Dit wordt een hele lange dag.”

Bewerken 3

“Mijn favoriete scène uit het lanceringsfilmpje? Zonder twijfel het moment dat ik in de auto zit.”

”Gelukkig was hier niets van waar. Sterker nog: de dag is voorbij gevlogen. Na de eerste shots kwam ik lekker in de flow. Het ging steeds beter en de sfeer met het team was top. Na alle scènes in en rondom het appartement was het tijd om een hapje te eten. Het werd langzamerhand avond en het begon te schemeren. Mijn make-up en haar werden opnieuw gedaan voor de avondscène! Dit vind ik uiteindelijk ook de gaafste scène uit het filmpje.”

image4

”De tweede draaidag was in Den Haag bij onze Shoeby flagshipstore. Daar hebben we het stukje in de winkel gefilmd met onze getalenteerde personal shopper Kiki.”

”Het was echt super gaaf om dit een keer mee te mogen maken. Ik ben echt een ervaring rijker! Dit alles maakt mij nog trotser op de app dan dat ik al was. Hoe gaaf is het als je een groot project als dit van A tot Z mag opzetten? Ik ben dan ook enorm trots op het eindresultaat. Wat vinden jullie?”

”Ik zou het fantástisch vinden als jullie de Shoeby app óók downloaden in de App Store of Google Play Store.”

Toon reacties ()
| Geschreven op 31 mei 2016

Reageren

bericht delen
Marleen Auteur:
Marleen
Less is more is het stijlmotto van Marleen. Ze omschrijft haar eigen stijl dan ook als casual chic geïnspireerd door de Parisian style. Marleen... Lees meer » Meer over Marleen
bekijk ook
#trending