nagellak
Lifestyle

De beste kleuren nagellak voor dit voorjaar

Nu de winter officieel voorbij is én we de lente mogen verwelkomen (hoera!) is het tijd om het voorjaarszonnetje te omarmen. Alhoewel het misschien nog even duurt voordat het écht rokjesdag is en we onze sandalen uit de kast kunnen trekken, kunnen we wel alvast de zomer op een andere manier in huis halen. Namelijk door onze nagels een frisse, zomerse kleur te geven. Wij zetten de beste nagellak kleuren voor je op een rij!

Nagellak trends voor dit voorjaar

Parelwit

Wanneer het zomerseizoen aanbreekt, is er geen kleur zo verfrissend als wit. Soms wil de wit nogal snel verkleuren, ga daarom voor een kleurtje met een gouden ondertoon om dit te verkomen.

Koraalkleuren

Een koraaltint is de perfecte kleur om je door de eerste lente weken heen te slepen. Van een koraalkleur ga je meteen dromen van zonnige dagen en dreamy sunsets.

Subtiele lila

Lila is de perfecte sophisticated kleur voor op je nagels tijdens het voorjaar. Paarse tinten, you hate it or you love it, maar met lila zit je altijd goed. De ideale kleur voor tijdens de eerste lente weken.

Bubblegum pink

We love it! Een felroze kleur om al helemaal in de zomerse sferen te komen.

De perfecte nude tint

De sleutel tot het vinden van een perfecte nude tint voor op je nagels is het vinden van een kleur met diepte. Wanneer je een te lichte nude hebt lijkt het alsof je niets draagt, een te donkere nude zorgt ervoor dat het kleurtje te winters lijkt. Een zandkleurige taupe is perfect.

Limoen groen

Misschien niet de eerste kleur die je uit het nagellak schap zou pakken, maar het staat enorm flatteus op de nagels. Doordat het een echte bold kleur is, lijken je nagels meer op statement sieraden dan op een manicure.

Baby blauw

De meeste mensen zullen misschien grijpen naar de koraal tinten, maar de baby blauwe tint is een verrassende, kalme kleur die ideaal voor het voorjaar is.

Shop de nagellakjes in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 8 april 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending