blouse met ruches fred van leer
Fashion news

Chique blouse met ruches en klassieke kokerrok

De collectie van Fred van Leer bestaat uit talloze klassiekers, waaronder deze chique blouse met ruches en klassieke kokerrok. Hebben!

blouse met ruches fred van leer
Fred: “Styling gaat over het doorbreken van stijlen. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren (clashen) kom je op hele leuke en spannende outfits. Neem nou de nette blouse uit mijn collectie. Deze kan je precies afstylen zoals jij het wilt.” De blouse met ruches en wijd uitlopende mouwen zorgen voor een klassieke uitstraling. Met klassiek kant en zwart lint die leuk als strik geknoopt kan worden, kun je dan ook eindeloos variëren. Bijvoorbeeld in combinatie met een jeans óf -nog chiquer- met een klassieke kokerrok.

Een extra reden waarom de zwarte kokerrok uit de collectie van Fred van Leer dus niet mag ontbreken in je kledingkast. De rok is aan de zijkanten voorzien van biezen. Aan de achterzijde zit een rits die kan dienen als split wanneer deze open is. Voel je jezelf prettig(er) bij een casual look? Dat is natuurlijk ook mogelijk met deze veelzijdige rok. Zo is de klassieke kokerrok ook helemaal leuk in combinatie met een t-shirt en een paar sneakers.

De veelzijdige items zijn dan ook de kracht van de collectie van Fred. “Het is natuurlijk echt een basic collectie. Hierbij gaat het om een aantal basic items die iedereen in zijn kast moet hebben. Hierdoor kan je jouw garderobe constant blijven wisselen om nieuwe looks te creëren. De collectie bestaat uit zowel funky als klassieke items. Bijvoorbeeld een elegant pak bestaande uit een blazer met pantalon. Het jasje kan natuurlijk ook los worden gedragen op een spijkerbroek of kokerrok, welke ook onderdeel uitmaken van de collectie. Tot slot combineer je de pantalon met een basic wit T-shirt met een printed olifant. Je kan alle items dus met elkaar combineren en juist dat maakt de collectie speciaal.”

Meer lezen over de collectie van Fred van Leer? Je kunt het interview met Fred hier teruglezen. Je shopt de chique blouse met ruches en de klassieke kokerrok hieronder:

shop

Fred Blouse
Eksept
49.95 29.97
Bekijken

Fred Rok
Eksept
44.95 26.97
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 9 oktober 2016

Reageren

bericht delen
Femke Auteur:
Femke
Met haar petite lengte kun je Femke uittekenen in stoere wedge sneakers, maar als het Nederlandse weer het toelaat loopt ze ook graag rond... Lees meer » Meer over Femke
bekijk ook
#trending