moederdag cadeaus cadeau last-minute tips
Lifestyle

Personal shopper Kiki: “De leukste cadeautips voor moederdag!”

Het is bijna zover: moederdag! Ben jij last-minute nog op zoek naar een mooi cadeau voor je moeder? Personal shopper Kiki deelt haar favoriete cadeaus om jouw moeder in het zonnetje te zetten.

Het liefst zet ik mijn moeder elke dag in het zonnetje! Mijn moeder is heel speciaal voor mij en vooral met Moederdag wil ik graag iets extra’s doen. Moederdag is een dag waar ik stil sta bij alle moeders om mij heen. Eerlijk: ik heb bewondering voor ze. Sinds kort is ook een van beste vriendinnen moeder geworden, en kan nu van dichtbij mee maken hoe is het moeder te worden. Op Moederdag wil ik dan ook zeker haar in het zonnetje zetten, omdat ik zo supertrots op haar ben. Met deze fijne cadeaus kan ik hen vast verrassen. En hopelijk jij jóúw lieve moeder ook…


De Pat Sweater is mijn #1 sweater. Als ik hem al niet meer uit wil doen, dan geldt dit zonder twijfel ook voor mijn moeder.Deze trui staat zeker op mijn lijstje om te geven. Deze zachte sweater is heerlijk casual en de geribbelde elastieken banden zorgen ervoor dat de trui mooi aangesloten zit.


Om je blouse iets meer aan te kleden is deze smalle sjaal de musthave. Knoop je blouse helemaal dicht, doe de sjaal onder de kraag en knoop het voor in een leuke strik. De smalle sjaal is een chique toevoeging aan je outfit.


Ook moeders mogen natuurlijk gewoon gezien worden op hakken! Deze Latte Sandalen zijn de perfecte hakken voor moeders die de hele dag in de weer zijn. Door de brede hak en de dubbele gesp aan de zijkant lopen ze supergemakkelijk. Deze stoere stijlvolle sandalen hebben een peep-toe en zijn afgewerkt met stoere zilveren studs.


Zet jouw moeder in het zonnetje met deze perfecte zonnebril! De cat-eye oogt vintage en straalt klasse uit! Het montuur is gemêleerd en heeft donkerbruine glazen. Samen met het hoesje is dit een superleuk cadeau.


‘In love’ met deze Poplin Lace Blouse van Eksept. De jurk heeft een knoopsluiting en is aan de onderkant afgewerkt met opengewerkt kant in een sterrenpatroon. Superleuk te dragen als jurk!

Heb je nog meer inspiratie nodig? Je vindt in dit artikel nog meer cadeautips voor Moederdag.

Toon reacties ()
| Geschreven op 12 mei 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending