Fashion news

Shop nu: de nieuwe collectie van Fred van Leer x Shoeby

De nieuwe collectie van Fred van Leer x Shoeby is vanaf nu verkrijgbaar! Na de succesvolle eerste samenwerking die bestond uit tijdloze klassiekers, is het nu tijd voor een zomercollectie. Onze eigen personal shopper Kiki vroeg hem het hemd van het lijf en je kunt de items vanaf nú hier shoppen!

Fred van Leer x Shoeby: the summer edition

#1: Waarom een nieuwe collectie voor Shoeby?

“Ik was helemaal blij met de vorige collectie en de reacties waren te gek. Ik dacht meteen: laten we ook een zomercollectie ontwerpen! Lekkere tuniekjes, een dierenprint, blote benen; ik zag het al helemaal voor me. Dus we zijn snel weer aan de slag gegaan.”

#2: Hoe is de collectie ontstaan?

“De vorige collectie bestond uit tijdloze icons; dé items die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen; een goede pantalon, een mooie blazer… Dit keer wilden we echt een zomercollectie creëren. We hebben goed gekeken naar de laatste trends: de ruffles zijn echt big dit voorjaar, maar ook de grote strikken en de trompetmouwen. Het zit er allemaal in!”

   

De collectie

#3: Welk gevoel wil je uitdragen met de zomercollectie?

“Een zomers, luxe en vrouwelijk gevoel met een Oosterse tint. Het is moeilijk om er een stijl aan te hangen. Er gebeurt heel veel, dat is tof. Het mooie van de mode van nu is ook dat alle stijlen gemixt mogen worden. Je kunt het zo bont maken als je wilt.”

#4: Wat maakt deze collectie helemaal ‘Fred’?

“De items zijn op en top vrouwelijk, daar hou ik van. Of je nu twintig bent of vijftig: iedereen kan shinen! En twee van mijn tattoos zijn terug te vinden in de collectie; het olifantje en nummer 48, het geboortejaar van mijn moeder.”

   

#5: Welke items moeten we absoluut in onze koffer stoppen?

“Allemaal! En het mooie is; verder hoef je dan bijna niets meer mee te nemen. Zo’n tuniek draag je met een bikini eronder naar het strand en daarna kun je met een pump en een clutch erbij zo door naar een feestje. Het zijn stuk voor stuk heerlijk draagbare items. En de collectie is exclusief en in beperkte oplage, ontworpen voor Shoeby, limited edition!”

#6: Trots?

“Zeker! Voor iedere vrouw zit er wel een item bij en alle items kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Zo’n tuniek kan chic met pumps, maar is ook leuk met bikerboots of een sneaker. Dat is ook wel mijn ding; lekker mixen en matchen. Vooral in de zomer kun je lekker los gaan. Deze collectie is daar ideaal voor!”

Psst: vanavond staat er een speciale koopavond gepland zodat jij meteen je favoriete items uit de Fred van Leer x Shoeby collectie kunt scoren. Kijk hier voor de openingstijden van jouw favoriete Shoeby-winkel.

Shop de items hieronder, in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel of met behulp van de app.

Toon reacties ()
| Geschreven op 9 mei 2017

Reageren

bericht delen
  • 1
    Share
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending