Véra

Social Media Marketeer

Het steevaste ochtendritueel van Véra (23)? Een verse koffie en een online rondje langs haar favoriete socialmediakanalen. Het is ook dé plek waar ze haar (mode)inspiratie vandaan haalt. Denk: @thefashionguitar of de kiekjes van @anna_dello_russo. Of Véra’s garderobe zelf ook uitpuilt van designeritems? Zelf gelooft ze meer in de kracht van details. Zoals een hint van haar favoriete parfum Chance van Chanel. Véra –zelf klein van stuk- onderschat immers als geen ander de kracht van kleine dingen. En anders vindt zij altijd nog de oplossing in een goed paar skinny jeans om haar benen optisch te verlengen.

Fun facts over Véra:
Favoriete Shoeby-moment: “Het team bestaat uit allemaal jonge en inspirerende collega’s en daar krijg je energie van. En daarnaast: Wie wil er nu niet de hele dag bezig zijn met social media?”

Modeblunder: “Als klein meisje op de basisschool had ik twee paar laarsjes in het donkerbruin en zwart. En op een donkere winterse dag kon ik ’s ochtends niet goed zien wat ik aantrok. En jawel hoor – ik ging met één bruine en één zwarte laars naar school”

Kun je wakker maken voor: “Thaise Curry met tijgergamba’s”
Typisch Véra: “Ik ben allergisch voor dubbele spaties”

Vera schreef ook:
Editors' choice