Dagje wellness
Fashion news

Download de Shoeby app en maak kans op een dagje wellness

Download nu de app en maak kans op een dagje wellness voor 2 personen. Het arrangement is inclusief entree voor 2 personen, 3 consumpties en gebruik van badjas, handdoek en slippers.

Stijlvol voor de dag komen met slechts een swipe. Het is mogelijk dankzij de Shoeby app. Hier ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste fashion trends en staat er wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar. Bovendien ontvang je persoonlijke berichten en shop je in een handomdraai jouw favoriete fashion items on the go. Klinkt dit je als (modieuze) muziek in de oren? Download dan deze week de Shoeby app en maak kans op een heerlijk dagje wellness!

Ontdek de Shoeby app

Download de app nu in de App Store of Google Play Store

* Om deel te nemen aan deze actie moet je na het downloaden van de Shoeby app jezelf volledig registreren of inloggen met je huidige account. Deze actie is alleen geldig van maandag 10 t/m zondag 16 april 2017. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Toon reacties ()
| Geschreven op 10 april 2017

Reageren

bericht delen
Marleen Auteur:
Marleen
Less is more is het stijlmotto van Marleen (25). Ze omschrijft haar eigen stijl dan ook als casual chic geïnspireerd door de Parisian style.... Lees meer » Meer over Marleen
bekijk ook
#trending