What to wear

Zó draag jij je favoriete jurk in de lente

De jurkjes kunnen weer uit de kast getrokken worden. Het voorjaar is begonnen! Dit is dé manier waarop jij jouw favoriete jurk in de lente gaat combineren.

favoriete jurk in de lente

Sweaters & Dresses

Jouw favoriete jurk is meestal nét te koud voor de lente, maar daar hebben wij nu een fantastische én stijlvolle oplossing voor. Je kunt er namelijk een van je truien overheen dragen. Zo creëer je een speelse en trendy outfit. Onze combinatie van de Goodness Jurk en Nona Trui is geweldig! De zachte oatmeal kleur van de trui staat super bij de fleurige bloemenprint. Geeft het meteen een lente proof vibe. Pluspunt: het lijkt alsof je een rok én trui aan hebt. Dus oneindig veel combinatiemogelijkheden erbij! Ook super voor zomerse avonden als het toch nog snel afkoelt. Trui erover en je bent nog steeds fashionable on the go!

Zonder trui is jouw favoriete jurk in de lente natuurlijk ook geweldig. Gegarandeerd ook een van jouw staples voor de zomer. Voor bijvoorbeeld op vakantie of wat denk je van festivals? Door de cold shoulder ook nog eens vrouwelijk én sexy!

Pink and Stripes

Hoe leuk is onze Cami Jurk met de Boa Trui? Perfect voor dit seizoen! Roze is ook nog eens een van dé trendkleuren dit voorjaar. Double winning! Belangrijk bij dit soort combinaties is om de balans tussen romantisch en comfort goed te houden. Zo is de slipdress door het kant heel erg romantisch en de roze trui juist wat stoerder en robuust. Met een stoere laars eronder een van jouw go-to outfits dit seizoen!

Shop je favoriete jurk en trui nu bij jouw dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of hieronder:

shop

Boa Trui
Eksept
49.95 12.49
Bekijken

Cami Jurk
Eksept
34.95 8.74
Bekijken

Nona Trui
Eksept
44.95 34.95
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 16 mei 2017

Reageren

bericht delen
  • 1
    Share
Auteur:
bekijk ook
#trending