feestelijke party look
Editors' choice

Editors’ choice: feestelijke party look met casual touch

Ga stressvrij de feestdagen in door te kiezen voor een feestelijke party look met een casual touch. Dit is de favoriete party look van editor Janine.

feestelijke party look
Feestelijke party look

Oke, ik geef het eerlijk toe: wanneer ik een feestelijke outfit ga uitkiezen, heb ik een zwak voor alles wat glittert. Het liefst een item die van top tot teen glittert. Dit soort items geven je outfit meteen een feestelijke touch. Toen ik deze metallic top zag, dacht ik meteen: Let’s get that party started! Deze top draagt supercomfortabel én dankzij de metallic finish past bij perfect bij de feestdagen. Je kan hem natuurlijk ook gewoon iedere dag dragen. Mocht je -net als ik- gek zijn op glitterende items.

Ik ben he-le-maal gek op jurkjes en rokjes. Het is dan ook geen verrassing dat ik de metallic top combineer met een feestelijk rokje. Je kan natuurlijk voor een basic rokje gaan, maar dit rokje met kraaltjes en leren pailletten is dan toch véél leuker. Tenminste, als je het mij vraagt. Leuk detail: het rokje heeft een overslag waardoor dit rokje er nét even wat anders uit ziet dan andere rokjes. Je combineert deze outfit natuurlijk met een panty en een paar enkellaarsjes – of een paar killer heels. Wil je jouw outfit stoerder maken? Dan kun je deze outfit ook héél leuk combineren met een paar stoere boots.

feestelijke party look
Je outfit is natuurlijk pas écht compleet wanneer je accessoires draagt. Doordat deze metallic top al lekker opvalt, vind ik het mooi om subtiele sieraden te dragen. Een leuk armbandje -of zonder- én een ketting en jouw party outfit is helemaal compleet. Leuk detail: de ketting is met twee ringen aan elkaar verbonden.

Ben jij ook net zo’n fan van deze outfit als ik? Je shopt hem bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app óf hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 7 december 2016

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending