haarstijlen
Lifestyle

Deze haarstijlen uit de jaren ’90 maken dit voorjaar hun comeback

De jaren ’90 maken een enorme comeback dit voorjaar. Dit zien we niet alleen terug in de fashion en make-up trends maar ook in de haarstijlen op de rode loper. Wij zijn onze favoriete voor je op een rij!

Haarstijlen uit de jaren ’90

Half-up stijl

Wil je je haar uit je gezicht hebben maar ben je een beetje klaar met de ponytail? Ga dan voor een halve updo! Haal de voorste plukjes haar uit je gezicht en bind dit in een staartje. Meer in de mood voor een edgy look? Ga dan maar een updo met een knotje.

Middenscheiding

Na al de jaren van de zijscheiding is het enorm verfrissend dat de middenscheiding haar comeback maakt. Maak losse krullen in je haar voor een moderne look.

Messy updo

Een updo is niet compleet zonder een gemaakte messy look. Maak je updo messy door plukjes aan de voorkant los te trekken waardoor deze langs je gezicht komen te hangen. Super makkelijk én enorm stijlvol.

Kleine vlechtjes

De sleutel tot het rocken van de mini vlechtjes is om het simpel te houden. Maak een of twee vlechtje(s) aan de zijkant van je haar en hou je look verder simpel.

Vlechten

Dutch of french braids zijn altijd de perfecte oplossing tijdens een bad hair day én zijn nog eens super stylish.

Haar sieraden

En hiermee bedoelen we geen kettingen of opvallende haarbanden, maar juist kleine details als mooie schuifspeltjes om je look helemaal af te maken.

Flipped hair

De flipped hair look is ook weer helemaal terug! Draag je haar over een kant, alsof je je haar hebt geflipt. Krul je haar lichtjes voor een mooie, zomerse beachy look.

Wil je ook nog weten hoe je pluishaar het beste kunt voorkomen? Bekijk dan dit artikel nog eens en je zult altijd pluishaar vrij zijn!

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 mei 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending