Indie Girl Hair
Lifestyle

Haartrend: Indie Girl Hair

Er is weer een nieuwe haartrend in Hollywood verschenen. Een tijdje geleden schreven we ook al over de Blorange trend die gaande was, maar op dit moment mag je je lokken weer omdopen in een andere kleur. Diverse celebs zijn er al mee gespot: de Indie Girl Hair trend. Het lijkt erop dat alle brownies hun haar binnenkort blond moet verven om mee te doen aan deze haartrend. Maar wat houdt deze trend nou precies in?

Indie Girl Hair

Indie Girl Hair is (bijna) platina blond haar dat tot net boven de schouders is afgeknipt. Een nogal gewaagde look, maar menig celeb is enorm fan! Zo hebben Katy Perry, Jennifer Lawrence en Olivia Wilde hun lokken al platina blond geverfd en afgeknipt. Het is misschien een nogal drastische verandering voor vele van ons, maar het eindresultaat mag er zijn!

Deze trend wordt ook nog het liefst gezien met een klein beetje uitgroei bij de wortels voor het ultieme Indie Girl effect. Je kan je haar nog steeds dragen zoals je wilt, bijvoorbeeld mooi stijl of ga er eens doorheen met de krultang! Deze coupe is natuurlijk wel ideale voor het voorjaar gezien de blonde lokken. Ben je van plan om voor deze trend te gaan? Mooi, want blondes have more fun!

indie girl hair

Beeld: m.favim.com, instagram.com,

 

Toon reacties ()
| Geschreven op 4 maart 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending