style tips voor Pasen
Fashion news

Handige style tips voor Pasen

Dit weekend is het Pasen: één van de meest favoriete feestdagen van personal shopper Kiki. Wil jij op je (paas)best aanschuiven bij die zondagse brunch? Dit zijn een aantal handige style tips voor Pasen.

Style tips voor Pasen

Pasen is één van mijn meest favoriete feestdagen! Gezellig brunchen met een tafel vol lekkere hapjes en het liefst een glaasje champagne. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan vrolijke pasteltinten, verse bloemetjes en de voorjaarszon. En wat is Pasen zonder schattige konijntjes? Om het paasweekend in te luiden had ik één van mijn vaste klanten gevraagd haar konijn “Coco” mee te nemen naar de vernieuwde winkel in Veldhoven. De winkel is sinds kort weer geopend na een kleine verbouwing. Coco had het zo naar haar zin in de winkel dat ik haar niet meer te pakken kreeg. Ze huppelde door de rekken heen alsof het haar tuintje was. Ik had het idee dat ze de voorjaarscollectie helemaal leuk vond want alleen bij de allerleukste items bleef ze zitten.

Pasen en pasteltinten, zoals geel en roze, zijn onafscheidelijk. Dus ook je outfit hoort daarop afgestemd te zijn. Zorg dat je met Pasen op zijn paasbest voor de dag komt! Met de leuke gele en roze items van de voorjaarscollectie van Eksept zijn veel leuke combi’s te maken waar je het hele voorjaar op zijn best voor de dag kunt komen. Ik zelf draag tijdens Pasen het liefste roze! De Boa trui is wat mij betreft dan ook de musthave van dit voorjaar. Deze trui met V-hals kan namelijk oversized gedragen worden. De achterkant van de trui is langer dan de voorkant waardoor dit een favoriet is bij veel van mijn klanten. De trui is leuk te dragen met een kanten top er onder zoals de Cami Singlet Printed Top. Een superleuke top die ook zonder iets er over te dragen ontzettend fashionable is. Dit kanten detail in combinatie met de dunne bandjes geven een vrouwelijke en sexy uitstraling.

Je shopt mijn favoriete items voor Pasen bij jouw Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 14 april 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending