What to wear

How to wear: prints en laagjes

Helemaal hot en overal gespot: zwierend de zomer in met een bonte mix van kleuren, prints en laagjes. Bloemenprint gecombineerd met streepjesmotief? Ja hoor, gewoon doen!

prints en laagjes

Prints, strepen en laagjes
Jij gaat helemaal fashionable de lente in met een vrolijke combinatie van verschillende prints en strepen. Dit voorjaar kan alles. Hoe groter de bloem of streep, hoe beter. We hebben een paar tips met hoe je deze trend het beste kunt dragen.

Zorg er altijd voor dat de items in dezelfde kleurtonen vallen. Hierdoor zorg je ervoor dat de prints en strepen er niet té druk uitzien, omdat je met dezelfde kleuren werkt. Als je echt durft moet je voor colorblocking gaan, oftewel printblocking. Dan combineer je felle kleuren en prints met elkaar. Erg tof voor het zonnige seizoen. Dit voorjaar ga je de combinatie van rood en roze werkelijk o-ve-ral zien!

Als je voor items kiest met neutrale kleuren erin is het deze lente erg tof om er een statement kleur aan toe te voegen. Vooral als je de kleuren geel, roze of rood daarvoor gebruikt. Roze is dé trendkleur dit voorjaar. Dit kan heel subtiel door middel van een gekleurd streepje of je gaat all out met bijvoorbeeld een felrode blazer.

Prints en laagjes kun je zo casual of zo chic mogelijk maken als je wilt. Je maakt je eigen look af met accessoires en schoenen. Ga voor een killer heel en prachtige oorbellen als je een chique look wilt óf kies fijne sandaaltjes en een hoed voor een casual outfit.

Gaan bloemenprints gecombineerd met een streepje je nog net té ver? Probeer dan eerst een streep te combineren met een stippenpatroon. Kies dan zwarte en witte items voor een klassieke combinatie.

shop
Toon reacties ()
| Geschreven op 6 april 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending