Fashion news

Kiki’s World: “Miami is één van mijn grootste inspiratiebronnen”

Miami is één van mijn favoriete steden. Love it! Maar gelukkig kun je dit voorjaar ook gewoon in Nederland blijven om te proeven van Amerika. Met deze items en hotspots heb je binnen no-time de Miami-vibe te pakken.

TO GO, PLEASE!
Vergeet neerploffen en bijkletsen met een bakkie: de Amerikanen zijn 24/7 on the go en zo ook hun koffie. Met deze koffiebeker van Corkcicle ren je heel fashionable met een koffie in de hand van de ene afspraak naar de andere. De beker houd je koffie maar liefst drie uur warm (of negen uur koud) en is er in dertien verschillende kleuren.

AMERICAN DINER
Van Pulp Fiction tot Grease; de American diner komt in talloze filmklassiekers voorbij. En ook in Nederland kun je in Amerikaanse sferen dineren! Dus parkeer je Cadillac voor de deur en bijt onder het genot van echte jukebox muziek in een (te) grote Amerikaanse hamburger.

STREEPJESCODE
De wereldberoemde Stars & Stripes van de Amerikaanse vlag doen het ook heel goed in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan gestreepte kussens! Cool toch?

GIRLBOSS
Some girls have it all! Sophia Amoruso begon op haar 22ste met het verkopen van vintage kleding op eBay. Acht jaar later is ze de oprichtster, CEO én het creatieve brein achter Nasty Gal: een modebedrijf met ruim 350 werknemers en een omzet van meer dan 100 miljoen dollar. In haar boek Girlboss vertelt ze haar geheim en geeft ze tips. Super inspirerend!

AMERIKAANSE SFEREN
Het was in één woord amazing om naar Amerika te reizen en daar de mooiste trends op de foto te zetten. En de inspiratie die we in Miami hebben opgedaan, gebruiken we nu weer in onze winkels! Zien we je daar?

NAKED PALETTE
Nude tinten saai? Think again! Naked Palette is mijn favoriete oogschaduw om mijn ogen te laten opvallen. Dankzij de natuurlijke kleuren krijgen ze meer glam, zonder over de top te gaan. Je kunt met het Naked Palette zelfs een smokey eye-effect creëren! En dat allemaal in een heel mooi doosje.

Pssst! Heb jij het nieuwe magazine al gelezen?

Toon reacties ()
| Geschreven op 31 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending