Backstage

De zes leukste vacatures van dit moment

Word jij onze nieuwe collega? Het is zomaar mogelijk! Wij hebben namelijk een aantal uitdagende vacatures beschikbaar.

Recruiter
Ondernemend en vernieuwend top talent met passie, drive en ambitie sourcen, inspireren en enthousiasmeren om samen met Shoeby het succes te maken. Wij zijn op zoek naar een gedreven Recruiter welke samen met onze Talentmanager zorgt voor het binnenhalen van toptalent met het juiste Shoeby DNA en Shoeby als meest aantrekkelijke werkgever in fashion op de kaart weet te zetten.
Svenja Roos, Talentmanager: ‘’De ruimte en vrije hand te krijgen om out of the box te gaan en het Recruitment en Talentmanagement naar eigen hand in te richten, hetgeen te doen wat ik leuk vind, me verder te ontwikkelen in samenwerking met onze Fashion academy en de beste mensen  te inspireren voor en te binden aan Shoeby! Een dynamische organisatie in fashion welke talentmanagement en persoonlijke aandacht centraal stelt en iedereen de ruimte geeft uit jezelf en elkaar te halen.”

Stylist
Ervaren en vernieuwende stylist dames met een talent voor het maken van artworks en conceptueel kunnen denken. Jij krijgt de kans om samen met het design team jouw stempel te zetten op een unieke, sterke en commerciële damescollectie!
Marjolijn Noordman, Stylist: ”Omdat je als designer bij Shoeby een supercreatieve en veelzijdige functie hebt. Voor het damesteam werk je voor de totale collectie, niet op productgroep, dat maakt het leuk en bijzonder omdat je de collectie van A tot Z bedenkt! Daarnaast maken wij alle artworks en allovers dessins zelf, dus creatiever en gecoördineerder kan bijna niet, dit zorgt voor ons unieke handschrift!”

Business analyst
Versterk ons datateam als ervaren, analytisch en communicatief sterke Business Analyst om met een gezonde dosis eigenaarschap, winnaarsmentaliteit en passie voor je vak, aan de slag te gaan om deze specialisten en de business met elkaar te verbinden, te schakelen op ontwikkelingen in de markt en onze winkels om proactief acties binnen het team uit te zetten, op te volgen en de kwaliteiten van de resultaten te borgen.
Iris Mulders, Junior Data Analyst: “Als lid van het data team kun je echt invloed hebben op het succes van Shoeby. Zo hebben we bijvoorbeeld pas ontdekt dat winkelteams beter presteren als zij teamleden hebben met bepaalde eigenschappen. Het is gaaf om te zien dat dit nu wordt gebruikt bij het samenstellen van de ideale teams. In combinatie met de leuke collega’s en de fijne werksfeer zorgt dit er voor dat ik met veel plezier bij Shoeby werk!”

Functioneel Beheerder
Vanuit onze ambitie het datawarehouse meer vorm te geven en op een juiste manier de verbindingen binnen de organisatie te leggen en het data en ICT team meer op elkaar aan te laten sluiten maken wij ons team graag compleet met een communicatief sterke Functioneel applicatiebeheerder. Ga de uitdaging aan en begeef je op het snijvlak van ICT en business en zorgt voor de juiste schakel tussen beide binnen onze organisatie.
Jeroen van den Bruele, IT Manager: “Mijn collega’s technisch en functioneel ondersteunen bij het gebruik van bedrijfsapplicaties ter ondersteuning van de processen binnen onze dynamische retail fashion organisatie en tegelijkertijd jezelf kunnen ontwikkelen geeft een enorme voldoening “

Creatief Shopmanager Flagshipstore Den Haag Centrum
Pak deze kans om de eindverantwoordelijkheid voor onze grootste en meest unieke megastore in Nederland te krijgen en samen met de Commercieel Shopmanager de stempel te drukken op de coördinatie van de winkel, uitstraling en de zowel lokale als landelijke naamsbekendheid. Jij bent het gezicht van onze meeste besproken winkel en komt terecht binnen een ambitieuze, dynamische organisatie, met gezellige en door passie gedreven collega’s.
Carmelle Hoen, Commercieel Shopmanager Den Haag centrum: ‘’Werken in de Flagshipstore is elke dag een feest! Met zoveel afwisselingen, uitdagingen en lokale event is geen dag hetzelfde. Daarnaast is het ook nog eens de mooiste en grootste winkel van Nederland. Als Shopmanager kun je al je creativiteit kwijt om onze klanten samen met ons team iedere dag weer te verrassen.‘’

Shopmanager Hoofddorp Floriande
Als shopmanager krijg jij de volledige verantwoordelijkheid over jouw winkel en de ruimte om jouw stempel te drukken op de sfeer, de klantbenadering en lokale marketing activiteiten. Jij zet jouw creatieve ideeën samen met je team om in acties, maakt gebruik van de social media en zet je netwerk in om jouw winkel lokaal op de kaart te zetten, de bezoekersaantallen te verhogen, van jouw klanten fans te maken en zo omzetgroei te stimuleren. De ene dag sta je in de winkel, en de volgende dag ben je bijvoorbeeld aan het werken op een event met collega’s uit het hele land.
Carla de Ruijter, Roulerend Shopmanager: ‘’Werken bij Shoeby is leuk! Iedere dag is anders, dynamisch en heb je samen met een door passie gedreven team altijd de focus op de klant als nr 1! Je krijgt  als Shopmanager de volledige ruimte om je winkel te runnen en lokaal op de kaart te zetten en wordt getraind door onze fashion academy om persoonlijk te kunnen groeien’’

Toon reacties ()
| Geschreven op 12 juli 2016

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending