bruine ogen
Lifestyle

Make-up tips voor als je bruine ogen hebt

Voor elke oogkleur werken andere make-up tinten. Wij zetten de fijnste make-up tips voor mensen met bruine ogen voor je op een rij. Let your brown eyes shine!

Make-up tips voor bruine ogen

Het fijne aan bruine ogen: ze kunnen bijna alles hebben! Pas er alleen op wanneer je een bruine oogschaduw gebruikt dat deze wel een frisse tint heeft. Wij zetten de andere tinten voor je op een rij.

Pretty paars 

Bruine ogen kunnen in combinatie met een paarse oogschaduw een gouden gloed krijgen. Gebruik een paarse kleur op je ooglid en maak je oog look af met een neutrale kleur in je arcadeboog. Bijvoorbeeld een mooie brons tint.

Groene tinten

Een andere kleur die prachtig matcht met bruine ogen is de kleur groen. Denk hierbij aan een subtiele groen met een lichte shimmer. Ook mooi is om een groene oogschaduw aan te brengen op je ooglid en een shimmer in je arcadeboog. Breng ook een klein beetje shimmer aan onder je onderste wimperrand om je ogen extra te laten stralen.

Blue for brown eyes

De vrouwen met bruine ogen zijn gezegend want ze kunnen ook de kleur blauw hebben. Creëer bijvoorbeeld een mooie smokey eye met verschillende blauw tinten. Maak je ooglook af met een stijlvolle winged liner en alle ogen zullen op jouw gericht zijn.

Metallic

Ben je niet zo van de opvallend kleuren? Voor het creëren van een neutrale oog look is metallic de ideale kleur. Breng de kleur aan in je binnenste ooghoeken en net onder je wenkbrauw op deze delen extra naar voren te brengen. Maak je oog look af met een oogpotlood en je neutrale look is compleet.

Eerder schreven we al een artikel over make-up tips voor vrouwen met blauwe ogen. Ben jij een blue-eyed girl? Lees dan zeker dit artikel even.

Laat ook even in de app bij je Style-ID weten welke kleur jouw ogen zijn zodat we je nog persoonlijker stylingsadvies kunnen geven!

Toon reacties ()
| Geschreven op 15 april 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending