gestreepte items met bloemenprint
What to wear

Meisjestrend: gestreepte items met bloemenprint

Hoe bont je het ook maakt deze lente, alles kan! Het gaat allemaal over prints, kleuren, streepjes en andere prachtige details. De topcombinatie dit voorjaar: Gestreepte items met bloemenprint.

Flowers & Stripes

bloemenprint

Deze lente geldt het motto: Hoe meer kleur, hoe beter. Dat is ook te zien aan deze vrolijke gestreepte items met bloemenprint. Ook nog eens helemaal trendy, want de combinatie strepen en bloemen ga je deze lente overal zien! Door de toevoeging van schelpjes en zwanen wordt het een fleurige boel. Het blijft ook nog steeds fris door de blauwe en witte streepjes.

Maak het een supertoffe outfit met een paar witte sneakers. Maakt de jurk ook meteen een stuk stoerder. Een paar zomerse sandalen zouden hierbij ook zeker niet misstaan. Daarom mogen de Ibiza sandalen absoluut niet missen in haar voorjaarsgarderobe. Geven haar kast nóg meer kleur. Een fijn denim jack erop en ze is helemaal klaar voor de lente!

Deze fleurige top bevat alle trends voor deze lente: Ruffles, een off the shoulder en een bloemenprint. Perfect voor jouw kleine fashionista! Een heerlijk item om mee uit te kijken naar de warmere dagen. Ook supermooi in combinatie met een rokje voor een girly look.

Het shortje is een musthave item voor dit voorjaar. Het heeft verrassende details, is van denim en zit ook nog eens heerlijk. Kan je als een ware prinses buiten gaan spelen. Geeft iedere outfit ook gemakkelijk een hippe upgrade! Het shortje is natuurlijk op zichzelf al té leuk, maar gecombineerd met het matching gilet is jouw kleine meid een echte fashionista. Combineer het dan met een kleurrijk topje en fijne sandalen. Een ware showstopper van een outfit!

bloemenprint

Shop al deze kleurrijke items in jouw dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 9 april 2017

Reageren

bericht delen
Tamar Auteur:
Tamar
Als iemand haar eigen plan trekt op het gebied van mode, dan is het Tamar wel. Haar stijl wordt gekenmerkt door Londense invloeden. Yep.... Lees meer » Meer over Tamar
bekijk ook
#trending