men's department
Fashion news

Men’s department

Leuk nieuws! Op het Shoeby men’s department zijn een aantal leuke nieuwe veranderingen doorgevoerd de afgelopen tijd. Wij sommen de vijf leukste nieuwtjes voor je op.

Men’s department

  1. 1. NIEUW TEAM

Het team is niet alleen versterkt met nieuw talent maar er is ook een hele nieuwe visie ontwikkeld. Wat houdt dit in? Het mannelijke segment is opgesplitst in twee duidelijke doelgroepen: enerzijds de sfeervolle man en anderzijds de fashionable man die de laatste trends opvolgt. Voorheen waren er ook diverse doelgroepen als black, cult en red, maar er was geen duidelijk onderscheiding. Die is er nu wel! Hierdoor kan het team jou nog beter en persoonlijker voorzien van een on-trend garderobe. Daarnaast ligt de focus sterk op draagbaarheid en kwaliteit.

  1. 2. SHOP IN LOOKS

Tegenwoordig worden er thema’s samengesteld in de mannencollectie. Vanuit deze thema’s kunnen de mannen dus eenvoudig een set samenstellen die perfect met elkaar matcht. Oftewel: shoppen wordt nu nog eenvoudiger gemaakt voor de mannen. Men’s buyer Wout vertelt hierover: “Mannen denken vooral praktisch. Ze willen er gewoon goed uitzien en zeker weten dat ze bij de tijd zijn.”  Hier wordt dus door de afdeling op ingespeeld, dankzij de complete looks die zijn samengesteld die makkelijk aan te schaffen zijn.

  1. 3. KIJKEN, KIJKEN DAN PAS KOPEN

Twijfel je? Bij Shoeby kun je kleding op zicht meenemen. Je kunt een outfit dus eerst helemaal thuis aanpassen én later pas echt kopen. Ideaal toch? Daarnaast beschikt Shoeby ook over een app, hier kun je fashion inspiratie opdoen en eenvoudig kleding aanschaffen.

  1. 4. ZO DIE ZIT LEKKER

Wat ook nieuw is? Er ligt nog meer focus op de jeans om een betere pasvorm te creëren. Denim is tijdloos én onmisbaar in iedere garderobe. Daarom is een goede pasvorm enorm belangrijk. Bij Shoeby kun je kiezen uit veel verschillende wassingen en pasvormen, zodat er voor iedereen wat bij zit. Er zijn ook diverse modellen verkrijgbaar, zo zit er een skinny fit, slim fit én straight fit in de collectie. Een leuk weetje: de jeans worden in een jeansfabriek in Turkije geproduceerd. Welke denim het komende seizoen echt onmisbaar is? De sweat denim! Deze is gebreid in plaats van geweven waardoor de jeans over veel meer stretch beschikt en dus niet zo stug is als een normale jeans. Wil je hebben! Psst, er zijn ook sweat denim shorts verkrijgbaar!

  1. 5. LAAT JE ADVISEREN

Wil je weten hoe je nou een on-trend outfit samenstelt? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers. Zij kunnen jou alles vertellen over de laatste trends zodat jij er altijd fashionable bijloopt!

WINACTIE

Win 5X een anti-slipcursus voor 2 personen! Ga voor 7 mei naar shoeby.nl/slipcursus en doe mee!

Toon reacties ()
| Geschreven op 23 april 2017

Reageren

bericht delen
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending