milaan
Lifestyle

Met LINDA naar Milaan!

Wendy, franchiseneemster van Shoeby IJselstein, was één van de gelukkige 150 LINDA-lezers die mee mocht op fashion trip naar Milaan. Hoe leuk is dat?! Wendy neemt ons in dit artikel mee naar de prachtige stad van de Duomo, pizza’s en mode.

De reis

Vanwege de 150e editie van LINDA, heeft Linda de Mol haar eigen TUI vliegtuig onthuld. Hiermee mochten op vrijdag 10 maart maar liefst 150 lezeressen mee naar Milaan. Hoe gaaf is dat! Helemaal als je als personal shopper van Shoeby aan boord mag, op weg naar deze prachtige stad die mode ademt. Tel daarbij de hospitality next level van de LINDA redactie op, de voorjaarszon en zo’n 21 graden en je hebt gegarandeerd een topdag in Bella Italia samen met je beste vriendin.

milaan

De avond voordat we naar Milaan vlogen hebben we overnacht in het Ibis Schiphol hotel. Hier werden we welkom geheten met een té leuk handgeschreven kaartje en met hele lekkere chocola! Hoe lekker en leuk wil je het welkom hebben? Na een hele korte nacht hebben we om 05.00 (!) uur ingecheckt op Schiphol waar algemeen hoofdredactrice van LINDA Jildou van der Bijl ons persoonlijk welkom heette. Na het ontvangen van onze LINDA tas, gingen we richting het TUI vliegtuig. Lachen, gieren, brullen met stylist Janice (justjanice.nl) als host op deze vlucht. En toen was daar ook nog het geweldige champagne ontbijt! In mijn Shoeby-winkel organiseer ik wekelijks VIP-nights voor mijn klanten, maar nu was ik de VIP! Nippend aan mijn champagne op grote hoogte heb ik daar enorm van genoten. 

Milaan

Toen we aankwamen moesten we nog een stukje met de bus en vervolgens zijn we gaan wandelen naar het welbekende Duomo (Kathedraal van Milaan). Tijdens deze wandeling verkeerden we in goed gezelschap van niemand minder dan Lebele van der Meulen. Lebele is hoofdredacteur van de specials van LINDA, zoals: LINDA mode, LINDA wonen, LINDA meiden, LINDA man en L’HOMO. Hij was enorm geïnteresseerd in zijn lezeressen, hierdoor durfden wij hem het hemd van het lijf te vragen. Een brandende vraag van mij: Waarom zijn de covers waar Linda de Mol als model fungeert altijd perfect, origineel en spraakmakend? En dan ziet ze er ook nog eens beeldig uit! Het antwoord was heel simpel. Het kan Linda niet gek genoeg zijn, ze is voor iedere cover, hoe gek dan ook, altijd in. Lebele vertelde ook dat Linda werkelijk alles kan hebben. Pruik, kleding, make-up alles mag en kan bij Linda de Mol. 

milaan

Na een groepsfoto voor de Duomo, werd het tijd om onze eerder gekregen tas te openen. Spannend! De inhoud verrasten ons. Want naast een dagkaart voor de metro, een dagkaart voor de hop on hop of bus zaten er ook nog waardebonnen in! Een bon voor een lunch, een bon voor Italiaans ijs en een bon voor een Parma ham proeverij. Ook zat er een plattegrond en een boek van Time to momo over de stad Milaan in. Als personal shopper zijnde besloot ik om deze dag te besteden aan het opdoen van inspiratie in deze prachtige modestad. En dat is gelukt!

Gespotte trends

De belangrijkste modetrend die wij in Milaan hebben gespot is het mixen van verschillende prints en kleuren in je outfit. Deze lente mag je printjes eindeloos met elkaar mixen en matchen. Trendy printjes met subtiele patronen. Mix it up door streepjes te combineren met fleurige bloemenpatronen. De streetstyle trend die ons het meest opviel waren de sokjes. Deze mogen deze zomer zichtbaar zijn in je sneakers of gympen. Van glitter lurex tot netpanty, zoalng ze maar zichtbaar zijn.

milaan

De terugweg

Als afsluiting van deze perfecte dag, reisden wij met de metro naar het Sheraton Hotel. Fijne muziek, cocktails en heerlijke borrelhapjes in dit prachtige authentieke hotel. Wat een feest! In de bus op de terugweg richting vliegveld hadden Janice en Jildou nog een heuse bingo voor ons in petto. Wat een prijzen, maar vooral wat een lol. Eenmaal in het TUI vliegtuig hebben we nog heerlijk gegeten, een echte Italiaanse maaltijd in stijl. En dan komt ook deze lange, maar leuke dag helaas een einde. Maar niet voordat we onze goodie bag in ontvangst hadden genomen. Wat een verwennerij! Hier zaten kaarten voor het Linda festival (waar ook Shoeby natuurlijk weer aanwezig is op 10 en 11 juni 2017, aanrader!) in. Maar ook reischeques van TUI en make up van Pupa Milano.

Wat waren we uit! 150 vriendinnen erbij gekregen.En wat mooi om te ontdekken dat de kracht achter het “Merk” Linda een groep jonge creatieve mensen met het echte Linda DNA zijn. Dank voor jullie gastvrijheid, inspiratie, de beleving, en dat wij daar onderdeel van mochten zijn.

Wendy

Toon reacties ()
| Geschreven op 18 maart 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending