off shoulder trend
What to wear

Off shoulder trend voor de meiden

Ben je fan van de off shoulder tops? Goed nieuws ze zijn er namelijk nu ook voor de meiden! Is jouw kleine meid een echte fashionista en gaat ze graag met de laatste trends mee? Dan hebben wij nu de perfecte items voor haar in de collectie. De off shoulder trend is onmisbaar in de garderobe van jouw kleine meid.

Off shoulder trend

De off shoulder trend is er een die ook dit voorjaar weer lekker doorgaat. Wij zijn fan! Voor de meiden hebben we dan ook een aantal trendy exemplaren in de collectie die ongetwijfeld jouw kleine meid haar voorjaarsfavoriet gaan worden.

Bijvoorbeeld de Lion Top. Enorm stijlvol én voorzien van ruffles. Twee trends in een item, wat willen de kleine fashionista’s nog meer? Draag deze trendy top op een rokje voor een fashionable look. De top staat ook superleuk op een jeans. Sandaaltjes eronder en jouw kleine meid zal stralen in deze outfit.

Wil je niet te lang nadenken over een outfit maar wil jouw kleine meid er wel fashionable uitzien? Dan is deze trendy jumpsuit perfect voor jouw meid. Deze jumpsuit is perfect voor de warme zomerdagen of voor op vakantie. Een ding is zeker: in dit item zullen alle ogen op de kleine fashionista’s gericht zijn.

Is jouw kleine meid al helemaal fan van de off shoulder trend? Dan is deze té schattige Posh Top helemaal wat voor haar. De leuke stippen geven meteen een upgrade aan de look van jouw kleine meid. Draag de top op een jeans voor een casual maar trendy outfit.

Wil je weten hoe je de off shoulder op nog meer manieren kan dragen? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers.

Shop de items in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 15 april 2017

Reageren

bericht delen
Tamar Auteur:
Tamar
Als iemand haar eigen plan trekt op het gebied van mode, dan is het Tamar wel. Haar stijl wordt gekenmerkt door Londense invloeden. Yep.... Lees meer » Meer over Tamar
bekijk ook
#trending