personal shopper training
Fashion news

Een dag in het leven als personal shopper…

Personal shopper voor Shoeby word je natuurlijk niet zomaar, zo weet ook personal shopper Kiki. Om jullie een kijkje achter de schermen te geven hóé je precies personal shopper wordt, neemt Kiki jullie mee naar een speciale training.

Samen met twaalf andere personal shoppers heb ik een leuke en zeer leerzame training gehad. De ‘Personal Shopper in één dag’-training werd gegeven door Susan van Riel van het interne trainingsfiliaal. De training vond plaats in een van de trainingsruimten op het hoofdkantoor. Op deze dag kregen we tips en tricks hoe we een nóg betere personal shopper voor Shoeby kunnen worden.

We waren met een leuk groepje personal shoppers uit verschillende Shoeby vestigingen. Al vanaf de voorstelronde was het leuk te horen dat iedereen een passie heeft voor het werk wat ze doen.
Eén van de eerste onderdelen van de training was hoe je als personal shopper meer aandacht kunt geven aan de klant in de winkel. De personal shoppers hadden bijzondere verhalen over hoe zij omgaan met de klant en wat voor bijzondere acties ze doen. Van het vermaken van de kids en het verwennen van de echtgenoot met een kop koffie tot giveaways met een persoonlijk geschreven kaartje. Het was heel mooi om te horen dat al de aanwezige personal shoppers echt hart hebben voor hun Shoeby-winkel. Heel bijzonder en leuk om onze ervaringen met elkaar te delen!

Hierna was het tijd voor een training met een modieus tintje: tijdens de lichaamsbouwanalyse hebben we elkaar geanalyseerd op lichaamsverhoudingen. Zoals jullie vast wel weten zijn er verschillende type figuren (appel, trechter, peer, rechthoek en zandlopervormig) die ieder om een andere manier van styling vragen. Bij ieder figuur ontvingen we daarom een lijstje met stylingstips gekregen. Ook leuk: de dag werd afgesloten met een persoonlijke kleuranalyse. Zo kunnen we jullie van nóg beter advies voorzien!

Ik zit in ieder geval bomvol inspiratie na deze bijzondere training en ik kan niet wachten om mijn kennis met mijn klanten te delen. Eén ding is zeker: werken bij Shoeby is een feestje! Check ook werkenbijshoeby.nl voor al onze vacatures.

Toon reacties ()
| Geschreven op 10 augustus 2017

Reageren

bericht delen
  • 2
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending