the new denim
Fashion news

Dit zijn de beste shorts voor jouw figuur

Of je nu een peer- of appelfiguur hebt: wij vonden speciaal voor jou de beste shorts voor jouw figuur. Benieuwd naar jouw fashionable match?

RECHT
Als je een recht figuurtype zijn je boven- en onderlichaam evenwijdig aan elkaar qua breedte. Het kan in dit geval interessant zijn om met behulp van shorts een zandloperfiguur te creëren. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een high-waisted exemplaar, zoals het Pip Uni Short. Dankzij de hoog aangesloten fit ligt de nadruk op je taille, waardoor je in een handomdraai een zandloperfiguur creëert. Op zoek naar iets fleurigers? Het Flower Short is ook een heel modieus alternatief. Je leest hier hoe je dit item het beste kunt combineren.

PEER
Is jouw onderlichaam in verhouding breder dan jouw bovenlichaam? Dan heb je waarschijnlijk een peervormig figuur. In het geval van shorts kun je het beste kiezen voor een paar dat wat losser om je benen valt. Zo lijken je benen optisch slanker, waardoor je lichaam in balans wordt gebracht. Ons zomerse Pip Short mag deze zomer niet in jouw koffer ontbreken! Houd je meer van een stoerdere look? Het Bon Short, in army green, is het modieuze antwoord.

APPEL
Bij een appelfiguur zit het volume echt in het midden van je lichaam, waardoor je waarschijnlijk mooie slanke benen hebt. Des te meer reden om hier het accent op te leggen met bijpassend denim, zoals het Charly Short. Deze komt in drie verschillende uitvoeringen: donkerblauw, lichtblauw en zwart. Dankzij de bleached finish van de lichtblauwe shorts en de destroyed finish van de zwarte shorts geven deze items jouw look een stoere uitstraling.

ZANDLOPER
Wanneer je een zandloperfiguur hebt, is je lichaam perfect in verhouding. En dat mag je met behulp van een short natuurlijk best accentueren! Kies eveneens voor een high-waisted exemplaar, zoals het Pip Uni Short of het Flower Short. Al staat verder werkelijk ieder type shorts jouw prachtig, dus: the world of shorts is yours!

Je shopt de beste shorts voor jouw figuur bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 8 augustus 2017

Reageren

bericht delen
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending