Lifestyle

Staff & stuff: de leukste nieuwtjes over Shoeby

Van de Miami shoot tot de nieuwe Fred van Leer collectie: wij delen de leukste nieuwtjes met jullie!

Miami shoot

We moeten toegeven: het was geen straf om deze shoot te doen. Met koffers vol zomerkleding vlogen we naar Miami om de nieuwe voorjaarscollecties zo mooi mogelijk op de kiek te zetten. Kei hard werken ,maar het resultaat mag er zijn! Onze voorjaarscollectie voor dames, heren en kids matchen perfect met de zomerse vibes van de Amerikaanse stad. Go see for yourself! 

Zomerse trends

Tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen werd ons service center omgetoverd tot een modewalhalla vól inspiratie. Al onze personal shoppers waren aanwezig, waar onze modeontwerpsters de nieuwe zomercollecties showden (denk: bontgekleurde strepen, stoere jungle prints en flared mouwen). Ook nieuwsgierig? Kom het ontdekken in één van onze Shoeby-winkels! Onze personal shoppers vertellen je er alles over en meten je van top tot teen een nieuwe garderobe aan.

#Alleaandacht voor onze nieuwe medewerkers

Iedere maand nodigen we onze nieuwe personal shoppers en nieuwe medewerkers uit voor een introductietraining op het service center. Op deze dag worden ze via leuke opdrachten en een kennismaking met founder Mieke helemaal ondergedompeld in de wereld die Shoeby heet.

Fred voor Shoeby

Fred van Leer is alweer druk bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe fashionlijn. Wegens het grote succes van vorig seizoen, komt er ook dit voorjaar weer een nieuwe collectie! Wij kunnen niet wachten om zijn items te zien én te combineren. Stay tuned!

Berlin calling

Alweer voor de derde keer was Eksept dit jaar aanwezig op de modevakbeurs PANORAMA BERLIN. Ons merk wordt alsmaar bekender – ook internationaal – en steeds meer mensen wisten dit jaar onze stand te vinden. Daar zijn we uiteraard enorm trots op, en succes mag gevierd worden! Ook de heerlijke cocktails na afloop vielen dus goed in de smaak..

Ontdek het stars & stripes magazine voor meer nieuwtjes hier!

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 april 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending