denim dude
What to wear

The denim dude

Denim is always a good idea! Met denim komen de mannen altijd goed voor de dag. Een trend die we nu veel zien? Een all-over denim outfit! Wij laten zien hoe je deze look rockt als een echte denim dude.

Denim dude

Deze denim outfit geeft de garderobe van de mannen ongetwijfeld een stijlvolle upgrade. Deze look is niet alleen fashionable, maar ook enorm comfortable. De ideale outfit voor de mannen dit voorjaar!

Mao Collar Overhemd

Een overhemd is werkelijk geschikt voor elke gelegenheid. Dit denim overhemd met korte mouwen is dan ook het perfecte item voor het komende seizoen. De all-over denim print maakt deze blouse een echte eyecatcher. Het overhemd zit aangesloten en heeft een borstzakje waardoor er een casual look ontstaat. Ideaal om op zichzelf te dragen, maar ook leuk om het overhemd openhangend over een wit T-shirt te dragen. Moet je hebben!

Sweat Denim Short

Nu de warme dagen eraan komen is het tijd om de lange jeans in te wisselen voor denim shorts. Het Sweat Denim Short is een aangesloten model en heeft een gebleekte structuur. Doordat het een sweat denim is, zit hij ook nog eens enorm comfortabel.

Met deze all-over denim outfit hebben de mannen absoluut een fashionable outfit te pakken. Wil je weten hoe je nog meer stijlvolle outfits voor het komende seizoen creëert? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers. Zij kunnen jou alles vertellen over de laatste trends en zorgen ervoor dat jij er altijd on-trend bij loopt.

Shop de items in de dichstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 13 mei 2017

Reageren

bericht delen
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending