blorange
Lifestyle

Trend: Blorange

Het belooft dé haarkleur van 2017 te worden: blorange. Zegt je in eerste instantie misschien niet zoveel, maar het is een combinatie van oranje en blonde tinten. Oftewel een perzik-achtige tint, hoewel de naam je misschien meer doet denken aan sinaasappels. De trend komt voort uit de rosé-gouden haarkleur trend die al een tijdje, vooral op Instagram, gaande is. Of je nu razend enthousiast wordt van deze kleur of niet, het is in ieder geval harstikke trending. Verschillende celebs en bloggers zijn al gespot met deze bizarre haarkleur. Ook op Instagram zie je deze haarkleur vast veel voorbij komen. Niet zo’n waaghals maar wil je deze toffe kleur wel eens proberen? Gelukkig is het op dit moment Carnaval in het zuiden van ons landje en kun je dus prima met deze haarkleur over straat.

Varianten op de Blorange trend

Bang voor een grote haar-verandering en leef je in het Noorden van het land? Dan kun je voor een subtiel Blorange effect ook een dip-dye doen voor een mooi ombré effect. Op deze manier kun je toch eens deze trendy kleur proberen zonder dat het meteen over the top is. Je kan natuurlijk ook gaan voor subtiele oranje en roze highlights voor een subtiel Blorange effect.

Ga je liever voor een andere haartrend? Deze chocolate-mauve trend is perfect voor brunettes!

blorange

 

Beeld: Instagram – kristin_ess &  pinterest
Toon reacties ()
| Geschreven op 25 februari 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending