grown-out roots
Lifestyle

Trend: Grown-out roots

Goed nieuws voor de dames die ook altijd struggles hebben met het verven van de uitgroei in het haar. Grown-out roots zijn namelijk helemaal trendy. En extra fijn: het bespaard je een hoop tijd én geld. Verschillende celebs zijn al gespot met deze haartrend.

Grown-out roots

Ben jij ook benieuwd hoe je je true colors kunt laten zien? Wij geven je een aantal tips zodat jij deze trend met gemak rockt!

Voeg wat dimensie toe

Heb je blonde lokken? Met een donkere aanzet in het haar zorg je vrijwel direct voor meer dimensie.

Zorg voor een goede blending

Deze stap kun je het beste laten doen bij een kapper of je favoriete haarstylist. Vraag om een shadowed root highlight en zorg ervoor dat deze mooi in blend met de rest van je haar. Dit ziet er trouwens nog beter uit wanneer je een lichte uitgroei heb, dus win-win!

Kleur je lokken niet te licht

Wanneer je besluit om deze trend te omarmen is het belangrijk om te kiezen voor een kleur die het dichtstbij je natuurlijke haarkleur ligt. Hierdoor zal alles beter in blenden, ook wanneer het haar begint met groeien.

Geluk met krullen

Ben jij gezegend met een mooie bos krullen? Dan heb je alleen maar meer geluk met deze trend. Een uitgroei is alleen maar mooier wanneer je krullende lokken hebt, De overloop zal hierdoor minder opvallend zijn.

Zorg voor een afleiding

Een andere handige tip: vraag aan je haarstylist of kapper om een paar lichte plukken rondom je gezicht. Dit om een subtiele afleiding te creëren wanneer je uitgroei een beetje zichtbaar is. Deze tactiek fleur daarnaast ook je teint op!

Deze easy-going trend is dus geschikt voor iedereen en eenvoudig te creëren én bespaart je daarnaast een hoop tijd en geld. Wij zijn fan!

Benieuwd naar de andere haartrends van dit moment? Zo is de haarkleur blorange helemaal hot en happening en zijn verschillende celebs al gespot met indie girl hair.

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 april 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending