ribbon sneakers
Fashion news

Trend: ribbon sneakers

Trend alert: ribbons zijn de nieuwe schoenveters. En wij snappen volledig waarom. Het lint oogt vrouwelijk én fashionable. Wij praten je bij over deze trend.

Ribbon sneakers

Waar de oorsprong ligt van de ribbon sneakers, is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk werd het modebeminnend volk geïnspireerd door de Keds-collectie in samenwerking met Kate Spade, waarin de lint als veter met de scepter zwaaide. Een andere optie is dat deze trend is gecreëert door social influencers die maar wat graag worden vastgelegd met dit fotogenieke schoeisel. Hoe je het ook went of keert: de ribbon sneakers zijn een gegeven in de modewereld. Zoals het er nu naar uitziet, zal deze trend ook nog lange tijd blijven. En eerlijk? Wij kunnen dit alleen maar toejuichen. Het lint als schoenveter maakt van iedere sneaker een échte eyecatcher.


Neem bijvoorbeeld onze Eksleo Sneaker. Deze sneaker ziet er niet alleen sportief uit, maar loopt ook nog eens enorm comfortabel. Deze trendy schoen heeft een all-over grijze luipaardenprint waarmee jij stijlvol door de straten zal paraderen. En ja: dan is daar ook nog het on-trend lint. In de ringen van de Eksleo Sneaker is namelijk een hippe, zwarte ribbon verweven. Ziet dat er niet ontzettend tof uit? Daarnaast heb je met dit item meteen nóg een trend te pakken: de panterprint.

Onder de dierenprints is de leopard print toch wel het populairst. De panterprint is hartstikke fashionable én zorgt ervoor dat jouw outfit er helemaal uitspringt. Je kan de leopard print om deze reden dan ook het beste combineren met zwarte items of items die één kleur zijn. Zo houd je de rest van je outfit rustig voor een on fleek look. Bovendien mag niemand jouw waanzinnig sneakers missen, toch?

Je shopt deze ribbon sneakers met luipaardprint én on-trend ribbon bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 30 juli 2017

Reageren

bericht delen
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending