Backstage

Vacatures die je móét zien

Word jij onze nieuwe collega? Het is zomaar mogelijk! Wij hebben namelijk een aantal uitdagende vacatures beschikbaar.

Stylist Dames Eksept Black

Wij bieden jou een creatieve functie gericht op het neerzetten van een unieke, voor Shoeby commerciële, unieke en trendy damescollectie voor ons label Eksept Black. Een label wat Shoeby verder internationaal wil uitrollen en jij jouw stempel op kunt drukken. Hoe gaaf is dat?
Brenda Leijtens, Category Manager: “Als Stylist bij Shoeby krijg je veel creatieve vrijheid. Out of the box denken is een pré! Samen met toffe collega’s en vanuit passie voor mode en kwaliteit een super collectie neerzetten, dat is waar het om gaat.”

Medewerker Serviceafdeling

Jouw focus ligt op de klantenservice met betrekking tot onze webshopbestellingen. Jij bent allround inzetbaar op de afdeling en het eerste aanspreekpunt voor onze fans. Jij beantwoordt onder andere de binnenkomende gesprekken, behandelt klachten en vragen met betrekking tot bestellingen en zet jouw commercieel inzicht en fashion sense in als personal shopper voor al onze klanten met vragen aangaande onze collectie. Dit met onze klant altijd op 1. Een ontzettende dynamische functie waarbij de beste service ten alle tijden centraal staat!
Dorine Harmsen – van den Hout, Hoofd Service afdeling: “Mijn collega’s en onze fans kunnen helpen met hun vragen en uitdagingen is geeft enorm veel voldoening. Het afwisselende van de functie is erg leuk. Op de serviceafdeling is geen dag hetzelfde!”

UX- Specialist/webdesigner

Als UX-specialist/webdesigner krijg jij hier alle ruimte om je creativiteit de ruimte te geven. Binnen de technische kaders van de websites weet jij gelikte ontwerpen te maken welke de bezoekers tot interactie aanzetten.
Een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie bij een snelgroeiende webshop die inmiddels is bekroond tot de beste webshop damesmode van Nederland!
Tim van Kleef, Channel Manager: “Als webdesigner bij Shoeby zorg je ervoor dat de website er top uitziet. Je krijgt veel ruimte om je eigen ideeën vorm te geven, te ontwikkelen en om mee te denken in afdeling overstijgende projecten die aansluiten bij jouw interesses. Wat wil je nog meer?”

Vacatures tekst

Junior CRM Marketeer

Wij bieden jou als startende Marketeer met een passie voor het CRM/e-mail marketing vak en natuurlijk de fashionbranche, een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige CRM-functie op onze Marketingafdeling. Je komt terecht binnen een jong, dynamisch team van marketing specialisten.
Marleen Geurts, CRM Marketeer: “Binnen het CRM team doen we er alles aan om de relatie met onze klanten continue te verbeteren. Van het optimaliseren van ons loyaliteitsprogramma tot het daadwerkelijk opzetten van dialoogcampagnes. Dat samen met een jong, enthousiast en ambitieus team!”

Shopmanager Ermelo

Als ondernemende shopmanager met gevoel voor fashion en hospitality krijg jij de volledige verantwoordelijkheid over jouw winkel en de ruimte om jouw stempel te drukken op de sfeer, de klantbenadering en lokale marketing activiteiten. Shoeby Ermelo heeft qua look en feel een metamorfose gehad en nu zijn wij op zoek naar de juiste shopmanager om deze winkel een boost te geven!
Martin van der Kolk, Troubleshooter: “Shoeby Ermelo heeft een metamorfose ondergaan en is nu op zoek naar hét gezicht voor deze dynamische winkel. Kan jij een winkel managen, een personal shopper zijn én ondertussen lokaal initiatieven ontwikkelen? Dan is dit jóúw kans!

Shopmanager Beverwijk

Als shopmanager is het jouw taak om de winkel op een inspirerende en gezellige manier neer te zetten waar klanten graag terugkomen. Wij gaan voor een statement in fashion in Beverwijk! Shoeby Beverwijk zoekt een bruisende shopmanager vol energie en de juiste dosis pit om deze winkel naar een hoger niveau te brengen!
Mandy Duivenvoorde, Roulerend Shopmanager: “Samen met je team zorg je ervoor dat de klant iedere keer weer een warm welkom krijgt. Als shopmanager gebruik je je creativiteit en gedrevenheid om alles uit de winkel te halen. Goede werksfeer is waar het om draait en dat vind je bij Shoeby!

Zie jij jezelf liever werken als ervaren personal shopper, weekendhulp of taakassistent voor onze pop-up store in Den Bosch? Bekijk hier de vacatures!

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 augustus 2016

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending