haarspray
Lifestyle

Wist je niet: zo moet je haarspray écht aanbrengen

Niets is zo vervelend als uitgezakte krullen. Heb je de hele ochtend je best gedaan om de perfecte krullen in je haar te maken, zijn ze na een uur alweer helemaal verdwenen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing hiervoor gevonden!

Wat blijkt: haarspray moet je niet direct op je haar sprayen maar eigenlijk eerst op je handen. Net zoals het aanbrengen van een mousse. Wanneer je de lak over je hele haar sprayt breng je het niet echt consequent aan en vaak ook veel te veel. Wanneer je de lak eerst op je handen sprayt kun je het veel consequenter aanbrengen in het haar waardoor je krullen er de hele dag flawless uit zullen zien. Het enige nadeel zijn de plakkerige handen na het aanbrengen, maar even snel de handjes wassen en je bent weer helemaal ready to go!

Psst! Dit zijn nog twee handige haarspray hacks:

Panty fixer

Ladder in je panty en geen nieuwe in huis? Geen zorgen, ook hierbij is haarspray de oplossing! Helemaal verdwijnen is helaas niet mogelijk, maar ervoor zorgen dat de ladder niet groter wordt zeker wel. Goede noodoplossing toch?

Haarspray als wenkbrauwgel?

Wenkbrauwgel op? Ook dit is geen probleem. Spray een beetje haarlak op een wenkbrauwborsteltje en kam je wenkies in model.

Beeld: hairworldmag.com
Toon reacties ()
| Geschreven op 18 februari 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending