minimalistische trend
Fashion news

Zo rock jij de minimalistische trend

Minimalistische mode is door de jaren heen absoluut big business geworden. Er werd gerealiseerd dat tijdloze, klassieke items een waardevolle aanvulling zijn op de garderobe omdat ze altijd draagbaar zijn en omdat ze never out of style gaan. De minimalistische trend is helemaal hot!

Minimalistische trend

Tijdloze klassiekers als een mooie blazer of een witte blouse gaan nooit uit de mode en zijn daarom absoluut waardevolle aanvullingen op de garderobe. Ze zijn het hele jaar door draagbaar en geven je look een klassieke, elegante upgrade. De minimalistische look is weer helemaal terug en zo rock jij deze trend.

Een minimalistische look creëer je eenvoudig door je outfit zo eenvoudig en rustig mogelijk te houden. Laat de drukke prints achterwegen en ga eens voor een mooie tijdloze pantalon. De minimalistische trend is alles behalve saai want je kunt de laatste trends kun je zeker gewoon doorvoeren in je garderobe maar probeer de rust in je outfit te waren. Wil je weten hoe je een minimalistische office chic look creëert? Bekijk dan dit artikel nog eens.

Het idee achter de nieuwe minimalistische look gaat juist om items die niet simpel zijn in het design, maar combineer items op een simpele, neutrale manier met elkaar. Ga bijvoorbeeld voor items met allemaal dezelfde kleur om zo je minimalistische look creëren.

Wil je meer stylingstips over hoe jij deze trend eenvoudig doorvoert in je garderobe? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van onze personal shoppers.

Shop minimalistische items bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 2 mei 2017

Reageren

bericht delen
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending