zwemshorts
What to wear

Zwemshorts voor de heren

Nu de zomer steeds dichterbij komt is het tijd om onze garderobe daar ook klaar voor te maken. En daar horen natuurlijk ook zwemshorts bij! Wij hebben een aantal fashionable exemplaren in de collectie.

Zwemshorts

Zwembroeken zijn een absolute musthave tijdens de zomer én mogen daarom niet ontbreken in de garderobe. Extra leuk is natuurlijk wanneer deze ook nog eens helemaal on-trend zijn. Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben nu een aantal exemplaren in de collectie die je wil hebben!

Onze zwemshorts zijn té mooi om eigenlijk alleen in te zwemmen, en zijn daarom ook draagbaar tijdens een warme zomerdag als fashionable short. Mocht je besluiten om dan alsnog te gaan zwemmen, hoef je je in ieder geval niet meer om te kleden. Winning! 

De shorts hebben een aansnoerkoort waarmee je ze kunt aantrekken én ze dus altijd goed zitten. De shorts hebben de leukste printjes waarmee je jouw garderobe meteen een trendy upgrade geeft. Alle ogen zullen op jouw gericht zijn met deze shorts. Draag er een T-shirt op en sneakers of slippers onder en je look is helemaal af.

Shop de shorts in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 14 april 2017

Reageren

bericht delen
  • 1
    Share
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending