meanwhile at shoeby najaar mannen outfits najaarsoutfits mannen
Meanwhile @ Shoeby

#11 Stijlvolle en budgetvriendelijke najaarsoutfits voor mannen

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor stijlvolle én budgetvriendelijke najaarsoutfits voor mannen.


Je kent vast wel het gezegde ‘kleren maken de man’. Hoe denkt hij hier echter over? De mannen die ik ken gaan het liefst zo praktisch en comfortabel gekleed, zonder hun stijl te verliezen. Ik ging de uitdaging aan om drie looks te creëren die aan hun wensenlijst voldoet.

Door een trui over een broek te dragen speel je met lagen en maak je een stijlvolle indruk. Onze legergroene jas kan je met vrijwel alle soorten looks combineren. Door verschillende lagen te combineren ben je voorbereid op de koud en heb je keuze uit verschillende looks. Vaak krijg ik de vraag hoe je een spijkerblouse combineert. Als je hem draagt op een legergroene broek zie je dat je één stoer geheel krijgt. En in combinatie met ons jack maak je ‘m juist weer outdoor.

De grijze trui staat heel stijlvol en is heel comfortabel. Wordt het frisser, kan je ‘m makkelijk dragen onze één van onze heerlijke najaarsjassen. Een simpele, stoere look met een mooie uitstraling. Heeft je vriend of man geen zin om te shoppen? Niet gevreesd, want bij ons kun je de kleding ook op zicht meenemen. Zo kan hij ook thuis zijn favoriete items passen.

Je shopt al onze favoriete najaarsoutfits voor mannen bij jouw Shoeby-winkel, met de Shoeby app en natuurlijk hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 26 augustus 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending