Meanwhile @ Shoeby

#2: Backstage bij de Shoeby kick off

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor de kick-off van het nieuwe modeseizoen.

Kick-off van het nieuwe modeseizoen

Eén ding is zeker nu de regen op de ramen tikt: het najaar heeft genadeloos haar entree gemaakt. Het is voor modeliefhebbers zoals ik het startschot om onze zomergarderobe in te ruilen voor heerlijke sweaters, warme kleuren en nieuwe on-trend items.  Onlangs vierden we op het Shoeby Service Center de kick-off van het nieuwe modeseizoen en ik neem jullie graag mee achter de schermen van dit modefeestje. Een digitale backstagepas, zo je wilt. Van modeshow met alle nieuwe items tot een tête-à-tête met Fred van Leer die honderduit praat over zijn nieuwe collectie. Het was zonder twijfel een zeer geslaagde avond en ik kan niet wachten om jullie te zien rondwandelen in onze nieuwe collectie. All eyes on you!

Toon reacties ()
| Geschreven op 4 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending