Meanwhile @ Shoeby

#3 alleaandacht voor accessoires

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor accessoires.

#alleaandacht voor accessoires

Het kleinste detail kan voor de grootste twist zorgen. Ik laat jullie zien hoe we met verschillende accessoires, één little black dress drie verschillende looks kunnen geven.

Het leren jack geeft een stoere draai aan het sexy kant van het jurkje. Voor de ultieme rock and roll look kan je combineren met de biker boots en een petje. En als je hem sexy wil afstylen? Draag er dan killer heels onder! En rode lippen doen het ook altijd goed.

Met een kraagje geef je je outfit een stijlvolle upgrade. Voor een mooi geheel laat je het wit weer terugkomen in een sneaker. De beany is ideaal voor als de nazomeravonden beginnen af te koelen. Wil je nog geen afscheid nemen van de zomer? Combineer je look dan met een sjaaltje. In iedere Shoeby-winkel staat een personal shopper voor je klaar en laat je zien wat je er allemaal mee kunt doen. Super stylisch om je nek, leuk voor om je pols en heel handig in het geval van een bad hair day!

Je kan de vrouwelijkheid van het jurkje ook extra benadrukken met een mooie ketting en een sexy pump. Style af met een clutch en jij bent klaar voor je date night out.

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending