Blog

4 herfst essentials voor de heren

De herfst is in volle gang en dat betekent voor de heren maar één ding: nieuwe items voor je garderobe. Deze herfst essentials mogen niet ontbreken.

Herfst essentials

1. BASIC OVERHEMD
Een basic overhemd mag natuurlijk niet ontbreken in de garderobe van de heren. Voor de ultieme zakelijke look draag je deze onder een colbert. Voor een echte najaarsoutfit draag je het basic overhemd onder een lekker warme trui!

2. DONKERE DENIM JEANS
Elke man zou een goed paar donkere denim jeans in zijn kast moeten hebben, zo ook dit najaar. Ga voor een jeans die zowel comfortabel als stijlvol is, zodat je hem echt(!) met iedere outfit kan combineren.

3. BOMBERJACK
Alle heren rocken een bomberjack met gemak! Ze zijn er in heel voor soorten en kleuren, zo is er altijd wel een exemplaar dat bij jouw stijl past. Een bomberjack combineer je heel leuk met een sweater en een jeans.
Leuk weetje: De oorsprong van de bomberjacks vind je in de jaren ’50 en ’60 bij de Amerikaanse luchtmacht en marine.

4. GESTREEPT T-SHIRT
Strepen zijn he-le-maal happening en zo ook voor de heren. Een gestreept T-shirt is dan ook een echte musthave! Wanneer je een gestreept T-shirt aanschaft hebben wij maar een tip: keep it simple. Houd het minimalistisch en ga voor dunne, horizontale strepen.

Shop deze items hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 20 oktober 2016

Reageren

bericht delen
Fatma Auteur:
Fatma
bekijk ook
#trending