praktische kapsels voor op het strand
Lifestyle

De 3 leukste en praktische kapsels voor op het strand

Een dagje naar de zee is natuurlijk heerlijk, maar wat doe je met je haar? Steel de show met deze 3 leuke en praktische kapsels voor op het strand.

High bun

Hét ultieme strandhaar: de high bun. Lekker uit je gezicht, hoog op je hoofd en niet meer aan denken. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je haar nat wordt. Voor wat extra zekerheid maak je alle losse plukken vast met een paar schuifspeldjes. Hou je wel van die beachy look? Dan laat je wat plukken haar lekker los. Zonnebril op en jij bent klaar voor de zon! Ga je ’s avonds nog uit eten of stappen? Doe je bun uit en maak het wat messy en nonchalant. Geen beach spray nodig, want de beach look heb je al!

Braidy braid

Ook een topkapsel voor naar het strand zijn vlechten. Het ziet er niet alleen boho en beachy uit, maar het zit ook superfijn. Natuurlijk zijn er eindeloos veel versies van de vlecht, maar onze favoriet voor naar het strand is de lage knot met vlecht. Het enige wat je hoeft te doen is een lage knot maken. Laat wel je pony of een pluk haar los, want die ga je vlechten. Dan maak je een vlecht in je haar en maak je deze vast onder je knot. Fashionable én het is fijn voor het warme weer.

Haarband

Wil je zeker weten dat je haar echt uit je gezicht is? Dan is de haarband ge-wel-dig! Zeker als je zulke frisse en mooie haarbanden hebt als de Stripe of Fiesta haarband. Geeft je strandlook meteen een upgrade. Laat je haar lekker los, in een staart of knot. Het maakt niet uit wat, met de haarband altijd stijlvol. Bikini aan, zonnebril op en jij bent ready for the beach!

Welke van deze 3 leuke en praktische kapsels voor op het strand ga jij proberen voor naar het strand?

Toon reacties ()
| Geschreven op 24 juni 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending