Fashion news

3 stoere outfits voor de jaarwisseling

Of de boys nou voor een échte party outfit gaan inclusief colbert en strikje, of gewoon voor een feestelijke sweater. Met de party collectie van Mitch zullen ze ongetwijfeld fashionable het nieuwe jaar ingaan! Wij zetten 3 stoere outfits voor de jaarwisseling voor jongens op een rij.

Cool count down

Voor de jongens die het nieuwe jaar het liefst zo comfortabel mogelijk vieren, is de Crew Trui van Mitch een échte musthave! Deze trui is namelijk supercomfortabel, maar tegelijk ook heel feestelijk doordat hij grijs is met een shiny gloedje eroverheen. Verder heeft de trui een gemêleerde structuur met een ruiten print, tekstuele opdruk op de mouwen en een ritsje aan de onderkant. De trui is dus alles behalve saai! Combineren doen de boys met een mooie donkere jeans en stoere sneakers.

Strik erom

Willen de boys echt uitpakken tijdens de jaarwisseling? Dan zal een party outfit die bestaat uit een overhemd, een colbert én een strikje ongetwijfeld hun favoriet worden. Het Bowtie Overhemd van Mitch is een overhemd met een all-over print van kleine strikjes en is daarom helemaal party proof! Daaroverheen dragen de jongens het Sweat Colbert van Mitch en als finishing touch de Satin Bowtie. Is het binnen lekker warm of vinden ze de outfit toch iets too much? Dan kunnen de boys het colbert natuurlijk ook achterwege laten.

Little star

Sterretjes in je hand en sterretjes op je trui! De Stars Sweater van Mitch is een donkerblauwe, feestelijke trui met zilveren sterrenprint en een opdruk met een grote rode ‘M’. Hij draagt heel comfortabel, dus de boys kunnen er tijdens de jaarwisseling lekker in ravotten. Gave grijze jeans eronder en je zoon heeft een stoere party outfit te pakken!

Je shopt deze stoere outfits voor de jaarwisseling bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 29 december 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending