Fashion news

3 x festival looks voor heren

Dames! Jullie willen toch ook dat de heren er leuk bij lopen dit festival seizoen? De festival data staan misschien al in je agenda. Het enigste wat er nog mist is een geschikt festival outfit. Personal shopper Kiki heeft 3 festival looks samengesteld voor de heren. Laat je inspireren!

CASUAL LOOK

Mooi weer? Draag shorts! De perfecte shorts vallen net iets boven je knieën en zitten niet te wijd of strak. Een voorbeeld van de perfecte short is de Lewis short van Refill. Dankzij de grijze kleur is deze denim makkelijk te combineren voor iedere outfit.

Draag het in combinatie met het Ruty T-shirt. Dit groene shirt heeft een vette opdruk wat zorgt voor een nonchalante maar toch modieuze festival look. Maak het af met een statement riem. Zijn favoriete sneakers eronder en hij is ready to party!

SPORTY LOOK

Als man wil je natuurlijk een festival outfit die heerlijk comfortabel draagt zodat je lekker kunt dansen. Een sweatshort zoals de Ludo Short vormt de basis van een sportieve look. Het item zit comfortabel waardoor hij er gemakkelijk in kan bewegen.

Voor een festival mag het net allemaal wat uitbundiger dus hebben we gekozen voor het Ray T-shirt met verschillende kleurvlakken. Maak deze sporty look compleet met een pet en hij is helemaal klaar voor het festival!

LAID BACK

Tijdens deze zonnige dag wil hij natuurlijk het liefst een korte broek aan. Het Alfa Short van Refill is dan ook het perfecte item. De short heeft een slim fit en een zomerse mintgroene kleur. Dankzij de handige steekzakken een praktische short voor ieder festival.

Combineer het met het Stefano T-shirt voor een luchtige look. Style het af met een mooie riem en sneakers. All eyes on you!

Ook nog op zoek naar een geschikte festival look? Shop de leukste items bij jouw dichtbij zijnde Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van onze personal shoppers. Geen tijd om langs te gaan? Geen zorgen, ook via de Shoeby app of onze webshop ontvang je gemakkelijk persoonlijk stijladvies.

Toon reacties ()
| Geschreven op 11 juli 2018

Reageren

bericht delen
  • 38
    Shares
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending