Meanwhile @ Shoeby

#5 City look

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor de city look.

City look

Wanneer je een dagje gaat je shoppen wil je er leuk uitzien én je makkelijk om kunnen kleden. Want wat is shoppen zonder te passen? De afgelopen tijd heb ik mezelf dan ook vooral beziggehouden met het creëeren van de perfecte city looks. Welke outfits zijn comfortabel genoeg om de gehele dag te dragen, maar doen je ook nog eens stralen? In bovenstaande video laat ik mijn favoriete outfits zien: van mooie gestreepte jurk tot een outfit met diverse laagjes waarbij print op print centraal staan. De laagjes zijn superpraktisch voor als het in de loop van de dag wat warmer of kouder wordt.

Zelf ben ik ooit gaan shoppen in een jumpsuit en ik kan je vertellen: dat was geen goed idee. Hoewel het natuurlijk wel een goede reden was om iets nieuws te kopen. Een onmisbaar accessoire tijdens een dag in de stad? Dat is wat mij betreft zonder twijfel de rugtas. Hier kun je je nieuwe aankopen in bewaren. Scheelt je ook weer een plastic tasje. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Als personal shopper vind ik het in ieder geval te gek als klanten terugkomen, omdat ze goed geholpen zijn. Met bovenstaande outfits ben jij altijd klaar voor de stad. Wat er ook gebeurt. Welke look is jouw favoriet?

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending