Lifestyle

5 last-minute feestkapsels

Voor een head-to-toe party look ben je bij ons aan het juiste adres. Met deze last-minute feestkapsels luid jij op modieuze wijze het nieuwe jaar in. 3, 2, 1…

Feestkapsels

HALF UPDO

Dit feestkapsel is geschikt voor vrijwel iedere nieuwjaarsborrel en zo makkelijk om te maken.  Even het bovenste gedeelte van je haar in een rommelig knotje vastzetten (of zoals hierboven met een fun speld) en je bent helemaal on-trend. Bekijk ook onze tutorials om je natural waves te accentueren of zélf mooie natuurlijke krullen te creëren om dit kapsel een speelse touch te geven. Met een stoere of sporty outfit (hello stijlvolle jogger en biker boots!) maak jij deze edgy look helemaal af.

TWISTED BUN

Dat een feestelijk kapsel helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst bovenstaand kapsel. Sterker nog: met slechts één pin kun je deze look creëren. Bereid je haar eerst goed voor met een verstevigende mousse, rol je haar in je nek en zet het hierna met één pin (oké: of twee) vast. Dit kapsel staat prachtig in combinatie met een klassieke outfit, zoals een little black dress. Extra fijn: deze kun je nog het gehele jaar doordragen.

TWISTED PONYTAIL

Een paardenstaart met een twist dat is het bovenstaande feestkapsel zeker. Bereid je haar eerst voor door hier grove krullen in te maken. Hierdoor oogt je haar nog feestelijker. Draai vervolgens je voorste twee lokken naar binnen en zet ze gekruist vast. Hiermee creëer je de optische illussie van een paardenstaart. Ook leuk: ga voor een sleek paardenstaart met feestelijke waves.

DOUBLE BUN

Een klassiek kapsel met een twist: dát is de double bun. Bij dit kapsel zijn er twee klassieke, gedraaide knotjes boven elkaar gespeld. Ontzettend leuk in combinatie met een high collar blouse, zoals de Kara blouse of de tijdloze Fred blouse. Maak je look af met een mooie rok en je bent het stralende middelpunt van ieder nieuwjaarsfeestje.

CLASSIC LOB

Heb je écht geen tijd meer om je haar te doen? Ga dan voor de klassieke lob of -wanneer je lange haren hebt- voor een stijle coupe. Tem je wilde lokken met een stijltang voor een elegante, klassieke look. Extra fijn: dit kapsel kan in combinatie met werkelijk iedere partylook. Happy new you!

Je shopt al onze glamorous matchende party outfits bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 30 december 2017

Reageren

bericht delen
  • 1
    Share
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending