bh hacks
Lifestyle

5 handige bh hacks die je móét weten

Blijft je strapless bh niet goed zitten of weet je niet hoe je een sport bh kunt wassen? Wij hebben dé 5 bh hacks die je móét weten!

BH WASSEN

Je favoriete bh wil je natuurlijk niet teveel in de wasmachine doen, want dan gaat hij sneller kapot en wordt het materiaal wat stugger. Maar hoe voorkom je dit als je de bh toch echt moet wassen – hello hot summer days -? Dan is een ouderwets keukenapparaat een goed middel. Ja, dat lees je goed! De slacentrifuge kun je namelijk heel goed gebruiken om bh’s mee te wassen. Maak de bh eerst een beetje nat en vul dan de slacentrifuge. Maak er dan de bh mee schoon. Tada, je bh’s zijn weer zo goed als nieuw!

STRAPLESS BH

Hoewel een strapless bh natuurlijk geweldig is als je een prachtige off the shoulder jurk aan hebt, het kan soms wel vervelend zitten. Denk aan afzakken of knellen. Een handige tip is om een bh bandje te gebruiken. Die maak je dan net onder je bh vast. Dit zorgt voor wat extra stevigheid, waardoor de bh minder snel afzakt.

SPORT BH WASSEN

Een sport bh is natuurlijk toch net even wat anders dan een normale beha. Dit geldt dus ook voor de manier waarop je het wast. Onze beste bh hack is om je sport bh gewoon mee te nemen in de douche. Dit is een stuk makkelijker, aangezien je toch de douche in moet na het sporten. Twee vliegen in een klap. Easy peasy!

RACERBACK BH MAKEN

Heb je een geweldige top met racerback, maar niet de juiste bh om er onder te dragen? No worries, want wij hebben dé bh hack voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een normale bh en een paperclip. Schuif de twee bandjes dan door de paperclip en tada: een racerback bh! Een van de beste bh hacks aller tijden!

OPEN RUG

In de zomer is een jurk of top met open rug geen uitzondering, maar wil je liever niet zonder bh de deur uit? Kies dan voor een mooie bralette of bh met kanten achterkant. Dan maak je er gelijk een eyecatcher van zonder dat het te erg opvalt. Stylish as always!

Welke van deze 5 geweldige bh hacks ga jij binnenkort gebruiken?

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 juli 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending