tips voor gladde oksels
Lifestyle

5 handige tips voor gladde oksels

In de zomer wil je natuurlijk je fijnste tops en mooiste jurken aan doen. Dan wil je ook dat je oksels er zo verzorgd en smooth mogelijk uitzien. Dat doe je met deze 5 handige tips voor gladde oksels.

Kleding

Héél belangrijk als je gladde oksels wilt is om op te letten met wat je draagt. Het materiaal van je top of jurk zit natuurlijk meteen tegen de huid aan bij je onderarm. Dit heeft zeker veel invloed op de huid. Kies dus liever voor ademende en natuurlijke stoffen.

Douchegel

Een van onze beste tips voor gladde oksels is om je douchegel ook heel zorgvuldig uit te zoeken. Heb je een gevoelige huid? Ga dan voor een product die daar speciaal voor is gemaakt. Zo ook voor een normale en gemengde huid en een droge huid.

Juiste deodorant

Net zoals bij de douchegel is ook de juiste deodorant superbelangrijk. Ga je voor jezelf even na hoe je oksels normaal gesproken zijn. Heb je heel snel last van gevoeligheid? Of juist heel erg last van transpireren? Kies dan ook een deodorant die dit juist tegen gaat en de juiste ingrediënten heeft.

Droge en gevoelige huid

Heb je van jezelf al een gevoelige huid of heb je je net geschoren? Let dan ook op met je oksels. Geef ze dus wat extra hydratatie en verzorging door inderdaad de juiste deodorant te dragen, maar ook door ze in te smeren met bodylotion. Zo voorkom je dat er rode of gevoelige plekken komen.

Na het scheren

Zeker na het scheren is je huid best gevoelig en droog. Gebruik tijdens het scheren altijd een scheercrème voor extra bescherming en verzorging. Geef het erna dan wat extra liefde met bodylotion. Zorg er wel voor dat hier Aloë Vera in zit voor extra hydratatie.

Wat is jouw ultieme tip om gladde oksels te krijgen?

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 juli 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending