make-up beter blijft zitten
Lifestyle

5 handige tips waardoor je make-up beter blijft zitten bij warm weer

Heb je een prachtige make-up look op, maar ben je bang dat die binnen 5 minuten verpest wordt door het warme weer? We got you met deze 5 handige tips waardoor je make-up beter blijft zitten bij warm weer.

Moisturizer

Begin je make-up goed door allereerst een goede moisturizer op te brengen. Dit zorgt voor de nodige hydratatie en verzorging die je huid elke dag nodig heeft. Hierdoor zien ook alle andere producten die er daarna op gaan er veel beter uit. Ook als je ’s avonds je make-up er af haalt eindig je je routine ook weer met moisturizer.

Primer

Een goede primer is al het halve werk. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat je make-up er mooi uitziet, het blijft daardoor ook veel langer zitten. Dit geldt voor zowel je foundation als je oogschaduw. De tip is dus om voor allebei primers te gebruiken. Een primer onder je basis zorgt er namelijk voor dat het er egaal en verzorgd uitziet. Door een primer op je ogen te doen blijft de oogschaduw heel de dag zitten én komen de kleuren veel beter tot hun recht.

Lashes

Wil je net zo’n wimpers als de sterren? Wait no more! De wimperkruller is dan je beste vriend. Het zorgt niet alleen voor een lift van je wimpers, maar laat je ogen ook veel meer spreken. Daarna je favoriete mascara erop en je hebt de hele dag volle wimpers.

Lipliner

Geen zin om je lipstick elke paar uur bij te werken? Dé beste manier is dan om je lippen van te voren met een lipliner te omlijnen. Zo is het ook een stuk makkelijker om je lipstick aan te brengen én blijft het de hele dag supergoed zitten. Ga voor jouw favoriete kleur en line away!

Setting Spray

Last but not least: setting spray. Jouw beste vriend op de warme dagen. Als je helemaal klaar bent met makeuppen doe je wat van de spray op en jouw make-up blijft de hele dag perfect zitten!

Toon reacties ()
| Geschreven op 26 juni 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending