Meanwhile @ Shoeby

#8 De weg naar jouw kledingkast

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor de weg naar jouw kledingkast. Die nieuwe items hebben namelijk al een behoorlijke reis achter de rug voordat ze een plekje veroveren in jouw garderobe.


Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het traject eruit ziet vóórdat jouw kleding in de winkel ligt? Ik ook! Daarom ging ik een dagje mee op pad met één van de leukste vrachtwagenchauffeurs van Shoeby. We startten de dag in het magazijn waar ik mee mocht helpen om de bestellingen in te pakken. Ontzettend bijzonder om te zien hoeveel pakketjes er wel niet op één dag worden ingepakt! Hierna was het tijd om in de vrachtwagen te stappen om de nieuwe collectie naar de winkels te brengen. Onze eerste stop? Dat was Shoeby Zaltbommel. Alleen raakte ik daar even iets té veel afgeleid door alle mooie items. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hierboven de video!

Toon reacties ()
| Geschreven op 29 augustus 2017

Reageren

bericht delen
  • 1
    Share
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending