TV

Aflevering #11: de festivallook

Stylist Nicole Huisman en Shoeby-ontwerpster Marjolijn laten je in deze aflevering de perfecte festivallook zien. Combineer bijvoorbeeld een denim short met een geprinte top. Ter variatie kun je er ook voor kiezen om dit eens om te draaien: print op je shorts en denim on top! Stijl je outfit af met accessoires die niet perse bij elkaar passen maar wel samen een speels geheel vormen. Met deze look heb jij de perfecte festival outfit te pakken!

Bericht gaat verder onder de looks.

Shop Nicole's look
Shop Marjolijn's look

Star Jurk
Eksept
44.95 11.24
Bekijken
Personal shopper Kiki

Personal shopper Kiki laat je nog drie ultieme festivallooks zien. Draag een printed short in combinatie met een denim gilet. Stoere booties eronder, een hoed op je hoofd en je hebt al een ultieme festival look in the pocket! Of ga voor een wit denim short in combinatie met een speelse blouse. Stijl je look af met een choker en een cateye zonnebril. Rol de mouwtjes van je blouse op voor een nonchalante finishing touch. Of ga voor een zwarte denim jeans in combinatie met een flower top voor een boho effect. Psst: draag je sjaal eens als armband en draag maar een oorbel in plaats van twee! Hiermee steel jij ongetwijfeld de show.

Kiki's look

De jumpsuit die Kiki draagt is binnenkort verkrijgbaar.

Shop looks

Shawl Top
Eksept
39.95 14.95
Bekijken

Kim Hoed
Shoeby
12.95 3.24
Bekijken

Esrie Tas
Shoeby
19.95 9.95
Bekijken

Maya Top
Eksept
24.95 6.24
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 26 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending