TV

Aflevering #13: Colour explosion

In deze aflevering laten Nicole en Marjolijn je zien hoe je kleur in de zomer kunt dragen. Er gelden weinig spelregels wat betreft kleur en prints combineren dit seizoen. Het mag best een beetje uitdagen voor een zomerse en speelse look. Geel is bijvoorbeeld best een gewaagde kleur maar hij staat verrassend mooi op een zongebruinde huid. Vind je een allover colour outfit wat te heftig? Voeg dan kleur in de vorm van accessoires toe aan je look voor een colour explosion!

Bericht gaat verder onder looks.

Shop Nicole's look

Lace Jurk
Eksept
59.95 14.99
Bekijken
Shop Marjolijn's look

Kick Jeans
Eksept
59.95 14.99
Bekijken
Personal shopper Kiki

Benieuwd naar het stylingsadvies van personal shopper Kiki over hoe je kleur kunt dragen in de zomer? It’s all about the details! Combineer een zomerse, gele tuniek met accessoires en een zonnebril met animal print voor een on-trend look. Of ga voor een allover printed outfit met kleur! Wil je je accessoires opfleuren? Knoop dan eens een gekleurde sjaal om je tas. Succes gegarandeerd! Of stijl je look af met een choker en een grote hoed en jij hebt ongetwijfeld een fashionable outfit te pakken.

Shop Kiki's look
Shop looks

Kim Hoed
Shoeby
12.95 3.24
Bekijken

Esrie Tas
Shoeby
19.95 9.95
Bekijken

Sindy Sjaal
Shoeby
14.95 9.95
Bekijken

Mixy Jurk
Eksept
44.95 22.48
Bekijken

Colada Top
Eksept
24.95 19.95
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 22 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending