TV

Aflevering #15: de zomerbomber

Deze aflevering alle aandacht voor de zomerbomber! Stylist Nicole Huisman en Shoeby-designer Marjolijn laten je deze week een zomerse variatie zien op het bomberjack. Het bomberjack kennen we als het stoere jongensachtige jasje, niet als elegant item voor in de zomer. Maar de bomber die Marjolijn heeft ontworpen is uitgevoerd in grafisch kant, waardoor dit item dus luchtig is en perfect te dragen tijdens een warme, zonnige dag. Combineer het lichte kant met bijpassende accessoires voor een zomerse look.

Bericht gaat verder onder de looks.

Shop Nicole's look

Kick Jeans
Eksept
59.95 14.99
Bekijken

True Blouse
Eksept
39.95 9.99
Bekijken
Shop Marjolijn's look
Personal shopper Kiki

Personal shopper Kiki laat je nog drie looks zien! Combineer een grafisch kanten top met een bijpassende bomber. Knoop de bomber eens om je middel om een nonchalant effect te creëren. Perfect voor de zomer vanwege de luchtige stof! Stoere bikerlaarsjes eronder en je zomerlook is af. Of ga voor een white denim jeans in combinatie met een zwarte top. Style deze basic outfit af met opvallende accessoires en je hebt een eyecatching look te pakken. Of ga voor een grafisch kanten jurk, de perfecte outfit tijdens een warme zomerdag!

Shop Kiki's look
Shop looks

Esrie Tas
Shoeby
19.95 9.95
Bekijken

Amour Top
Eksept
34.95 8.74
Bekijken

Amour Top
Eksept
34.95 8.74
Bekijken

Amour Jurk
Eksept
59.95 14.99
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 21 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending